13 martie 2020

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Tehnologia inverter

Pregătiri pentru o vară toridă? Aparatele de aer condiționat cu tehnologie  ,,inverter”, soluția cea mai bună din toate punctele de vedere!

Asigurarea unei temperaturi optime în spațiile de locuit sau de lucru este o condiție esențială pentru a avea ori un randament ridicat în munca prestată, fie de a te odihni fără să ai probleme cu căldura sufocantă. Din acest motiv și având în vedere că temperaturile din timpul verii sunt din ce în ce mai ridicate, un aparat de aer condiționat a ajuns să fie absolut necesar.

Poate că singurul impediment care trebuie surmontat, în acest caz, este consumul ridicat de energie electrică a unui astfel de aparat. Din fericire, tehologia ,,inverter” a rezolvat în mare măsură acest inconvenient!

Ce este tehnologia aceasta?

Deși pusă la punct încă de la începutul secolului al XX-lea, abia în ultima perioadă ea a fost adaptată aparatelor de aer condiționat. Un aparat clasic este prevăzut cu termostat care, atunci când se atinge temperatura ambientală setată, comandă oprirea compresorului. Evident, când temperatura nu mai este în parametrii, termostatul va porni automat compresorul. Deși pare ciudat, tocmai aceste porniri și opriri repetate ale compresorului duc la un consum ridicat de energie electrică.

MAI MULTE DETALII: thewrits.com