26 mai 2022

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Cele mai bune huse pentru iPhone 11 2022

iPhone 11 este un smartphone cu un design plăcut și care merită cea mai bună husă. Vine într-o varietate de culori și dorinta fiecăruia este de a-l păstra într-o stare perfectă.

Indiferent de preferinţa fiecăruia, în continuarea articolului vă vom prezenta cele mai bune huse pentru iPhone 11 ce pot fi achiziţionate.

Apple’s Silicone Case pentru iPhone 11

Pentru unii oameni, pur și simplu nu există un înlocuitor pentru husa creată de echipa de proiectare a Apple. Foarte mulţi utilizatori preferă acest tip de husa pentru iPhone 11. Ca să nu mai vorbim că este singura husa iPhone 11 cu logo-ul Apple pe spatele acesteia.

Speck Gemshell iPhone 11 Case

Husele Speck protejează telefonul foarte bine și au colțuri flexibile pentru a fi îndepărtată cu uşurinţă. Această husă transparentă arată culoarea superbă a noului tău iPhone 11.

Woolnut Leather Case

Disponibilă în diferite culori precum negru, coniac și verde, husa din piele Woolnut oferă un design subțire.

GVIEWIN Marble iPhone Case

Această husă TPU ultra-subțire este la modă. Rețineți că această carcasă este mai mult pentru protecție împotriva zgârieturilor decât pentru loviturile accidentale.

Nomad Rugged Folio

Nomad realizează huse superbe din piele pentru iPhone, care sunt la fel de protectoare, dar şi foarte elegante. Este realizată din policarbonat și piele de calitate superioară Horween.

Totallee iPhone Case

Aceste modele de huse pentru iPhone 11 sunt minimaliste. Totallee este unul dintre primii producători de huse pentru iPhone 11. Aceştia garantează o potrivire perfectă sau o înlocuire gratuită.

Shakehive Vintage Leather Wallet

Husa Snakehive este realizată din piele moale, mată, asemănătoare catifelei, Nubuck. Include un suport TUP cauciucat sigur pentru a vă menține telefonul în siguranţă. Modelul este disponibil în mai multe variante de culori.

Otter + Pop Symmetry Series for iPhone 11

OtterBox și PopSockets este un model de husă care asigură o prindere sigură pentru selfie-uri și slofi-uri.

ESR Kickstand Case

Această carcasă subțire din TPU are un suport metalic care permite poziţionarea verticală şi orizontală a telefonului pentru o vizualizare cât mai confortabilă a unui film sau videoclip.

Bellroy Phone Case – 3 Card

Această husă elegantă din piele integrală conține trei locaşuri pentru carduri şi încă unul pentru cartela SIM. Capacul compartimentului funcționează ca suport.

Sonix iPhone 11 Case

Sonix oferă mai multe modele drăguțe și interesante pentru iPhone 11. Este o husă rezistentă la căzături oferind telefonului o protecţie sigură.

Mous Limitless 3.0 Protective Case for iPhone 11

Husele Mous sunt concepute pentru a fi ultra-protectoare, dar şi foarte uşoare la utilizare. În plus, sunt incredibil de elegante și vin într-o varietate de finisaje cu materiale naturale, cum ar fi bambusul, nucul și pielea.

Spigen’s Tough Armor iPhone 11 Case

Această carcasă robustă de la Spigen este una clasică. Are un decupaj perfect pentru logo-ul Apple, dar şi are un suport pentru vizionarea videoclipurilor şi filmelor.

Skinit iPhone 11 Impact Case

Skinit este cunoscut pentru huse de calitate. Pot fi alese multe dintre numeroasele lor modele, inclusiv o mulțime de teme populare cu licență.

Velvet Caviar for iPhone 11 Case

Această carcasă pentru iPhone 11 este uşoară, elegantă, dar şi foarte rezistentă la lovituri.

Ciel by CYRILL iPhone 11 Case with flowers

Această husă este transparentă şi arată culoarea uimitoare a iPhone-ului tău 11, suprapusă cu un model floral adorabil. Bara de protecție flexibilă din TPU  maximizează protecția, menținând în același timp un profil subțire.

Smartish iPhone 11 Wallet Case

Această husă tip portofel este subțire şi conține până la trei locaşuri pentru carduri. Această carcasă vine într-o varietate de culori și modele.

Apple iPhone 11 Smart Battery Case

Acest model de carcasă pentru iPhone 11 este preferată de foarte mulţi utilizatori de iPhone. Această husă poată fi încărcată fără fi. Cu acest model, Apple a adăugat o caracteristică foarte utilă: un buton dedicat pentru cameră. Vine în culorile negru şi alb.