9 aprilie 2020

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Mai merita sa cumperi un telefon Nokia acum in 2020?

Despre compania Nokia se stie ca are inceputuri modeste. Initial a fost creat ca o fabrică de celuloză, insa de-a lungul anilor s-a transformat într-un jucător puternic în domeniul telecomunicațiilor, IT&C, deși pe parcurs au existat câteva evenimente nefericite.

La inceputul aparitiei smartphone-urilor Nokia nu a reușit să se adapteze destul de rapid trendului. Cu timpul a dovedi ca poate să recupereze, astfel încât să își mențină relevanța în industrie.

De-a lungul anilor, marca Nokia a scos câteva telefoane, care merg de la old school la smartphone-urile populare astăzi. Telefoanele Nokia din trecut erau cunoscute pentru rezistența lor. Remember Nokia 3310 drop test?

Ne putem aștepta ca un telefon Nokia din anii 2000 să fie încă funcționat, dacă a fost îngrijit în mod corespunzător. Chiar și atunci când nu este îngrijit, telefonul va funcționa în continuare așa cum este prevăzut datorită carcasei grele. Telefoanele Nokia sunt practic cele mai bune datorită multor aspecte.

De-a lungul anilor, Nokia a creat telefoane mobile prin care a reușit să combine calitatea și eficiența.

Per total, Nokia încă este unul dintre cei mai mari jucători din piata telefoanelor și va continua să fie pentru foarte mult timp!

Vedeti si istoria NOKIA de-a lungul anilor

Telefoane Nokia