6 martie 2020

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Ce face un TV Samsung 4K sa fie atât de diferit?

Iată o descriere rapidă a ceea ce ar trebui să cauți la un televizor 4K și de ce ar trebui să alegi un TV Samsung 4K pentru casa ta.

Ce este 4K TV?

4K se referă la televizoare cu rezoluție de pixeli 4 x full HD, cu o viziune mai clară și detaliată. Dar, spre deosebire de alte mărci, un TV Samsung 4K este de fapt un televizor HDR 4K. Combinarea 4K cu HDR oferă o distincție mai mare între nuanțele cele mai strălucitoare și cele mai întunecate.

Există 3 tipuri de TV Samsung 4K HDR uimitoare dintre care să alegi:

Televizor QLED pentru culori strălucitoare, autentice

Data viitoare când vei vedea un documentar, vei confunda televizorul cu realitatea. Volumul de culoare 100% al unui TV Samsung 4K QLED, așadar pe un ecran cu rezoluție 4K, îți va oferi nuanțe vibrante, incredibil de realiste. În combinație cu HDR10 + de la Q HDR Elite, vei fi cufundat în imagini extraordinar de vii pentru o vizualizare îmbunătățită, toate alimentate de motorul Q 4K.

TV smart SAMSUNG

TV UHD Premium pentru scene clare și cinematografice

Nopțile de film cu partenerul tău ar trebui să se simtă premium. Un TV Samsung 4K UHD Premium descoperă detalii ascunse și momente care de obicei trec cu vederea, prin contopirea puternicului contrast HDR Elite cu Ultra Slim Array și Dynamic Color Color.

Astfel, poți experimenta complexitatea filmelor cu rezoluție 4K la orice luminozitate.

TV Samsung 4K UHD pentru imagine rafinată și optimizată

Cu o imagine inovatoare, amețitoare și o acțiune lină, urmărirea conținutului preferat într-un TV Samsung 4K UHD nu este cu nimic mai puțin decât remarcabilă. Și chiar te poți bucura de emisiuni cu rezoluție scăzută – precum anumite reluări – în claritate cristalină cu 4K Upscaling.

Indiferent dacă decizi să alegi un TV Samsung 4K UHD, un UHD premium sau un televizor QLED, culoarea fenomenală, contrastul și detaliile 4K îți vor oferi o experiență complet nouă de vizionare TV.

TV Samsung 4K în 2020

Samsung a anunțat ce televizoare 4K lansează în anul 2020, mai precis: Q95T, Q90T, Q80T, Q70T și Q60T, precum și mai multe modele de bază „TU”.

Prima evoluție notabilă este faptul că Samsung a redus sistemele de întunecare a zonei LED în toate modelele sale TV Samsung 4K LCD, comparativ cu anul trecut. Q95T / Q90T are în jur de 100 de zone de întunecare, comparativ cu aproximativ 500 în Q90R anul trecut. Q80T are mai puține. Q70T are LED edge, care este un downgrade față de Q70R de anul trecut. Q60T are, de asemenea, LED-uri de margine.

Al doilea detaliu demn de remarcat este că, aparent, niciunul dintre TV Samsung 4K din 2020 nu prezintă porturi HDMI 2.1. În schimb, Samsung evidențiază asistența pentru funcțiile HDMI 2.1 opționale care pot fi acceptate pe chipset-urile HDMI 2..

Acest lucru va pune TV Samsung 4K în dezavantaj în comparație cu televizoarele de la branduri precum LG și Sony, odată ce vom vedea că aceștia vin cu porturile HDMI 2.1 spre sfârșitul acestui an. Branduri precum Philips și Panasonic nu au niciun HDMI 2.1 în televizoarele lor 4K.