30 august 2019

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Sony A7 III, un aparat foto perfect pentru începători. Motive să începi fotografiatul cu el

Dacă vrei să te apuci de fotografie mai serioasă sau dacă vrei să reîntorci la fotografie după o perioadă lungă în care ai donat fostul aparat de fotografiat, trebuie să începi de undeva. De obicei, aparatele de fotografiat pentru începători oferă satisfație un timp limitat, după care vei fi nevoit să faci un upgrade la ceva mai bun. Așadar, dacă vrei totuși un aparat de fotografiat să fie ușor de înțeles și folosit pentru un începător, dar vrei să poți continua să îl utilizezi și după ce ai intrat în tainele fotografiei, îți recomandăm aparatul Sony A7 III.

Sony A7 III are într-adevăr o reputație bună printre fotografi și este o cameră la fel de bună pentru a învăța. Ea este însă scumpă, iar lentilele de asemenea pot deveni foarte scumpe, mai ales dacă dorești să obții calitatea imaginii pe care A7 o poate oferi.

Drept urmare, cu condiția să îți poți permite să cumperi un aparat Sony A7 III, aceasta este o cameră ideală cu care să înveți fotografie, deoarece există o mulțime de controale externe, mai multe moduri AF și multe opțiuni de personalizare.

În mod evident, va exista o curbă de învățare, dar modurile auto sau semi-auto sunt acolo pentru a te ajuta. Vizorul electronic „live view” (cu previzualizarea expunerii și alte alte instrumente) este foarte util pentru începători și entuziaști.

În schimb, lentilele unui aparat Sony A7 III pot fi costisitoare, iar acesta este principalul dezavantaj al acestui aparat foto. Cu toate acestea, dacă te limitați la modelele f / 4, atunci prețul nu este atât de usturător la buzunar. Chiar și obiectivul de 28-70 mm este o alegere viabilă. Favoritele fotografilor pentru fotografii de peisaj sunt FE 16-35mm f / 4 și FE 35mm f / 2.8. Pentru comanda rapida a unui Sony A7 III, puteti incerca paginile dedicate din magazinele online, precum eMAG.

Dezavantajul principal pentru un începător este că dacă, după ce vei încerca și vei ajunge să faci fotografie la modul serios, și vei decide că Sony A7 III nu este un aparat foto potrivit pentru tine, te vei trezi cu o gaură destul de mare în buzunar. Asta, totuși, dacă nu decizi să îl vinzi.

În mod alternativ, ai putea începe cu unul dintre modelele a6000 / a6300 / a6500 și, cu o alegere atentă a obiectivului, poți obține cele mai multe caracteristici ale „Camerei Ultimate” de la Sony A7 III la mai puțin de jumătate din preț.