27 mai 2019

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Cum poți obține un televizor smart ieftin fără a cumpăra un smart TV. S-ar putea să fie mult mai ușor decât crezi!

Televizoarele smart sunt tot mai populare în rândul românilor, conform unui raport publicat în cotidianul online Economica.net. Aproape jumătate (44%) dintre români au deja acasă un televizor smart. Cu siguranță ai aflat și tu de astfel de televizoare, care au devenit mai mult decât televizoare. Aceste centre multimedia care pot reda conținut online, pe lângă clasicele caracteristice ale televizoarelor clasice.

Ce te faci, însă, dacă nu-ți permiți achiziționarea unui nou televizor, fie el smart sau nu. Sau dacă nu ai bani suficienți pentru a cumpăra direct un Smart TV? Există o cale foarte simplă și la îndemână de a transforma actualul tău televizor într-un televizor smart ieftin. Sau poți cumpăra un televizor mai ieftin, pe care să-l transformi ulterior într-un televizor smart. Cum? Prin adăugarea unui dispozitiv foarte accesibil, dar foarte performant: Chromecast!

Televizor smart ieftin – oferte pe net: https://www.emag.ro/televizoare/pret,intre-500-si-1000/c

Chromecast este gadget-ul ce îți permite să redai conținut video pe televizorul tău. Este fabricat de Google și a ajuns deja la a doua generație. Pentru a-l folosi, ai nevoie de un televizor cu port HDMI și de o priză sau un port USB. Odată conectat, vei avea la dispoziție mai multe aplicații ce vor transforma televizorul într-un televizor smart ieftin.

Partea bună? Prețul! Cu aproximativ 250 de lei îți transformi televizorul într-un smart tv! Apoi, cu Chromecast atașat poți să faci pe televizorul tău aproape tot ce ai putea face pe un televizor smart, dar mult mai ieftin.

Netflix, HBO GO, Deezer, Spotify, Google Music, Youtube, Angry Birds, Hulu, Soundcloud și Facebook – sunt câteva dintre aplicațiile ce pot ocupa întregul ecran al televizorului tău.

Partea cea mai bună? Multe dintre ele funcționează atât pe iOS, cât și pe Android.

Vrei filme online? Ai Netflix și HBO Go la dispoziție. Cel mai popular serviciu de streaming al filmelor și al serialelor, Netflix, a fost lansat în România în ianuarie 2016. Netflix s-a dezvoltat mult în ultimul an și jumătate. Cea mai importantă adiție este a subtitrărilor în limba română, o funcție solicitată de către români încă din ziua lansării. În România, poți alege unul dintre cele 3 abonamente. În cazul în care televizorul tău are o rezoluție minim HD Ready (720p), îți recomand să nu iei în considerare primul abonament, în valoare de €8 pe lună. Acesta nu va oferi o claritate satisfăcătoare și vei fi limitat la rularea conținutului pe un singur dispozitiv simultan.

Pentru doar €2 în plus pe lună, abonamentul HD aduce calitatea imaginii Full HD (1080p) și îți permite să urmărești conținutul pe două dispozitive concomitent. Acesta este abonamentul prin care vei obține claritatea maximă din partea unui Google Chromecast.

Tv led, smart, ieftine

Cu Chromecast mai poți ”muta” pe televizorul tău smart ieftin o mulțime de servicii de streaming de muzică. Sau de video. Poți să te joci jocuri pe ecranul televizorului tău din sufragerie. Poți să vizualizezi fotografiile de pe orice alt dispozitiv compatibil cu Chromecast pe ecran. Poți face orice ai fi făcut pe un laptop, telefon mobil sau tabletă, doar că pe ecranul televizorului! În plus, așa cum spuneam, nici nu te costă mare lucru.

Dacă dorești, totuși, the real thing, să știi că prețurile televizoarelor smart au început și ele să devină tot mai accesibile, pe măsură ce noi tehnologii apar și modelele de un an-doi-trei de televizoare rămân în urmă. Așadar, site-urile de comerț online îți pot oferi o multitudine de variante de smart TV și, în funcție de bugetul tău, cu siguranță găsești și tu un televizor smart ieftin!