8 mai 2020

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Cele mai bune laptopuri de gaming în 2020

Datorită graficii lor puternice, afișajelor superbe și a laptopurilor audio excelente, laptopurile pentru jocuri oferă o experiență de divertisment imersivă într-un pachet portabil. Multe modele oferă, de asemenea, designuri elegante, tastaturi de calitate și posibilitatea de a folosi căști VR de înaltă calitate.

Nu există îndoială: un laptop de gaming bun poate înlocui cu succes o stație desktop serioasă.

Laptopurile de gaming de la EMAG sunt excelente pentru jucatorii dedicati, online sau offline, cu stiluri de viață mobile sau care vor să economisească mai mult spațiu decât ar putea cu un desktop. Gama variază de la studenți care speră să joace la facultate, până la oameni de afaceri care doresc să se joace în timpul unei călătorii.

Indiferent de utilizările pe care le-ați plănuit pentru acest laptop, există o mulțime de complexități în domeniul jocurilor pe laptop, așadar nu strică să vă interesați în avans. Cu atât de multe laptopuri din care să alegeți, lucrurile se pot complica destul de mult.

Pentru a vă ajuta să alegeți laptopul perfect pentru jocuri, am alcătuit o listă cu laptopurile de gaming top, cele mai bune alegeri de la producători populari: Alienware, Asus și Dell.

Am ales laptopuri care acoperă fiecare punct de preț și tip de utilizare. Fie că sunteți în căutarea unui sistem de jocuri de top, un laptop bun de nivel mediu sau un sistem de jocuri ieftin pe care se pot juca majoritatea titlurilor, vă putem ajuta să găsiți laptopul dvs. ideal.

Pentru se încadra pe lista noastră de laptopuri de gaming de top, acesta trebuie să obțină cel puțin 4 stele din 5 în recenzii noastre și să ofere lucruri de care clienților le pasă cel mai mult. Pe parcursul evaluării, ne concentrăm asupra performanței generale și a jocurilor. Verificăm și calitatea designului, tastaturii, audio și afișajului și mai ales raportul calitate-preț. Exista insa si laptopuri de gaming ieftine, filtrul de pret situandu-se insa undeva intre 3000 si 4000 lei.

Iată care sunt modelele de laptop de gaming ale anului 2020, potrivite pentru fiecare buget, pe care le puteți cumpăra acum.

Alienware M17 R2

Este, în prezent, modelul de top în ceea ce privește laptopurile de gaming. Un amestec formidabil de putere, anduranță și design, modelul m17 este de neegalat. Cu un procesorul Intel i9 9th Gen și Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q GPU, este o alegere incontestabilă atât pentru multitasking, cât și pentru jocuri. Are chiar și un SSD rapid și este disponibil în noul design uimitor Alienware Legend, care este sofisticat și zvelt.

Alienware Legend, design pentru viitor

Asus ROG Zephyrus G14

Acest laptop Asus este cel mai recent intrat în clubul de laptopuri de 5 stele. Alimentat de procesoarele Ryzen AMD și un GPU Nvidia RTX, acest notebook oferă rezultate formidabile în termeni de jocuri și multitasking. Însă punctul forte al laptopului este rezistența sa impresionantă. Cele 11 ore de viață a bateriei fac ca acest model să fie cel mai rezistent laptop pentru jocuri.

Dell G3 15

Jucătorii care se limitează la un buget fix vor dori să arunce o privire mai atentă modelului Dell G3 15. Acest laptop de gaming reproiectat oferă o performanță puternică, cu CPU 9 Gen Gen i5 și GPX 1650 GPU, susținută de funcționalitatea puternică marca Alienware Command Center. De asemenea, are o autonomie excelentă a bateriei și o mulțime de porturi.

Laptop gaming DELL

Exista si alte variante, poate ca nu exista „cel mai bun” laptop de gaming, insa decizia va apartine!

(sursa foto gadgetreport.ro)