21 ianuarie 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

3 motive pentru a vă cumpăra un Xbox One

Xbox One S și Xbox One X sunt console de jocuri grozave de cumpărat în 2020, dar este posibil să fiți tentați să cumpărați Xbox Series X, PS5 sau să treceți la PS4 Pro.

Chiar și cu noile modele, multe jocuri vor fi disponibile, în continuare, la ambele generații. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă ocupa timpul în această iarnă, este un moment bun să cumpărați un Xbox One S sau Xbox One X. Acest lucru este valabil și în cazul lansărilor de jocuri pentru Xbox Series X și Series S. Poate fi greu să găsiți console mai vechi în unele magazine, dar puteți verifica stocurile magazinelor online.

Xbox One are șase ani, dar datorită actualizărilor masive, sistemul este încă performant și există o mulțime de jocuri și accesorii disponibile, pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Microsoft oferă o mulțime de funcții minunate în Xbox One S și Xbox One X, care vă permit să jucați cu HDR atât pe console, cât și o mulțime de putere, astfel încât să puteți juca în 4K pe Xbox One X.

Dacă vă gândiți să cumpărați o consolă Xbox One de pe eMAG, avem motivele pentru care ar trebui să faceți acest pas.

Xbox One S și Xbox One X oferă tone de valoare

Xbox One S și Xbox One X sunt foarte diferite de Xbox-ul inițial lansat în 2013. Există noi funcții și, când vine vorba de jocuri și divertisment, este greu să depășiți valoarea pe care o obțineți de pe un Xbox One S.

Atât Xbox One S, cât și Xbox One X acceptă jocurile HDR și toate jocurile Xbox One. De asemenea, aveți acces la o mulțime de jocuri Xbox 360 și chiar la unele jocuri Xbox mai vechi, datorită compatibilității cu versiunile anterioare.

Pe lângă jocuri, puteți utiliza Xbox One pentru a viziona Netflix, Hulu, HBO, Showtime și multe alte aplicații, care vă permit să vă actualizați centrul de divertisment și să vă satisfaceți nevoile de jocuri.

Cumpărați Xbox One pentru jocurile care vor veni în seria X

Dacă doriți să jucați jocuri care vor apărea anul acesta înainte de Seria X, va trebui să investiți în generația anterioară de console.

Pentru jucătorii care nu pot găsi Seria X sau Seria S sau care nu intenționează să cumpere unul în următoarele luni, puteți obține un upgrade gratuit la majoritatea jocurilor pe care le cumpărați pentru Xbox One.

Nu toate jocurile acceptă acest lucru, dar vedem asistența inițială. EA nu se alătură acestei metode, dar oferă o opțiune gratuită de upgrade pentru Madden 21, la momentul în care cumpărați jocul și când cumpărați consola.

În general, acesta este un motiv solid pentru a vă cumpăra un Xbox One X sau Xbox One S astăzi, chiar dacă intenționați să faceți upgrade mai târziu în acest an sau la începutul anului 2021.

Dacă nu sunteți mulțumit de Xbox OG

Consola Xbox One original devine destul de depășită. Dacă încă vă mai jucați pe ea, e posibil să simțiți nevoia unui upgrade. Multe jocuri rulează mai bine pe Xbox One S decât pe Xbox-ul original.

Cu o consolă Xbox One S poate îmbunătăți calitatea jocurilor la 4K, beneficiați de suport HDR și obțineți o conectivitate wireless mai bună. Xbox One S acceptă, de asemenea, controlere Bluetooth, ceea ce originalul nu face.