7 mai 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

3 motive pentru care ar trebui să faceți upgrade la iPhone XS Max

Apple a fost, timp de mult timp, lider în categoria inovației tehnologice în domeniul electronicii. A început cu Steve Jobs și Steve Wozniak lansând primul computer personal desktop sub forma Apple Mac. De atunci, compania a făcut pași uriași în dezvoltarea și implementarea tehnologiilor inovatoare în produsele lor. Apple a avut o istorie de revoluționare a lumii prin produsele sale. Au continuat să facă acest lucru cu lansările ulterioare ale iPod-ului și iPhone-ului.

În fiecare an, Apple își lansează noul set de produse, iar anul 2018 nu a fost diferit. Pasionații de tehnologie din întreaga lume au așteptat cu nerăbdare luna septembrie, ca Apple să găzduiască lansarea de produse. În timp ce anul precedent a marcat lansarea noilor laptopuri și iPhone X, în anul 2018, spectatorii au fost tratați cu lansarea a trei noi modele de iPhone și a unui nou smartwatch Apple.

Aceste telefoane de la Apple au fost un salt enorm față de iPhone-ul anterior X. Trebuie doar să aruncăm o privire asupra noului cip A12 Bionic, care este de peste două ori mai rapid decât vechile cipuri A11 din iPhone X. În plus, smartphone-ul a fost actualizat în toate modurile posibile, de la introducerea unei camere de estompare a adâncimii, la noul procesor dedicat, care a fost atribuit pentru învățarea automată și AI.

Cele trei iPhone-uri au fost lansate în trei game de prețuri diferite, pentru a satisface toate categoriile de consumatori. În timp ce aceste trei iPhone, XS, XR și XS Max, au aceleași proprietăți și upgrade-uri, iPhone XS Max este în mod clar gigantul, în ceea ce privește abilitățile tehnice.

REVIEW IPHONE XS MAX

IPhone XS Max vine cu un afișaj fără cadru de 6,50 inci, cu un ecran tactil de 1242 x 2688 pixeli. Cipul este un procesor hexa-core care este foarte rapid, iar smartphone-ul are 3 procesoare separate. Există o unitate dedicată de procesare grafică și un motor separat AI care oferă utilizatorilor capacități de învățare automată. IPhone XS Max are trei capacități de stocare diferite – 64 GB, 256 GB și 512 GB.

În ceea ce privește camera, XS Max are o cameră duală de 12 megapixeli (f / 1,8, 1,4 microni) și o cameră dublă de 12 megapixeli (f / 2,4) în spate și o cameră frontală de 7 megapixeli pentru acele selfie-uri perfecte. Greutatea totală a receptorului este de 208,00 grame, iar dimensiunile exacte măsoară până la 157,50 x 77,40 x 7,70 (înălțime x lățime x grosime). Iphone XS a depasit chiar si iPhone 11!

Apple iPhone XS Max vine cu o funcție dual SIM (numai GSM) și este compatibil cu nano și e-sim. Diferitele facilități de conectivitate includ WiFi, GPS, Bluetooth, NFC, Lightning și 4G obișnuite pe ambele cartele SIM. Alți senzori din arsenal includ busola / magnetometrul, senzorul de proximitate, accelerometrul, senzorul de lumină ambientală, giroscopul și barometrul.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să investiți într-un iPhone XS Max:

  • Dimensiune optimizată a ecranului – Dimensiunea ecranului pentru iPhone XS Max a fost mărită cu 30%. În mod incredibil, dimensiunea iPhone-ului nu a fost modificată, făcându-l o combinație între dimensiunea ecranului și ergonomie. Ecranul are un ecran Full HD cu o claritate cristalină.
  • Procesor bionic A12 – Procesorul bionic A12 face ca acest telefon să fie o unitate plină de putere. În timp ce procesorul anterior era capabil doar de 500 de miliarde de calcule într-o secundă, Procesorul Bionic A12 este capabil de 5 trilioane. Combinate cu un GPU dedicat, viteza și fluiditatea livrate erau de neegalat, la momentul respectiv.
  • Estomparea adâncimii camerei – iPhone XS Max are camere duale de 12 megapixeli cu un bliț ton îmbunătățit. Cipul A12 Bionic alimentează, de asemenea, camera, care oferă o analiză a nivelului de nivel a adâncimii și optimizarea pixelilor. Efectul de profunzime generat aici era de neegalat. Camerele din spate au, de asemenea, aranjamentul Apple cu șase obiective, pentru fotografii perfecte.

Toate lucrurile pe care le poți face INCA cu un iPhone 6S!