22 iunie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Sfaturi pentru inlocuirea unei tastaturi de laptop

Se poate intampla, din diverse motive, ca tastatura de la laptopul tau Asus sa nu mai poata fi folosita. In acest caz este nevoie de una noua. Pentru a o cumpara pe cea mai buna si ieftina, ai cativa pasi de urmat.

Primul pas al procesului de inlocuire a tastaturii de laptop Asus este gasirea uneia potrivite pentru notebook.

Compara preturile prin verificarea pe care sa o faci pe Google si pe site-urile magazinelor online specializate in componente de laptopuri, cat si in alte tipuri de produse electronice.

Asigura-te ca stii clar care este modelul de care ai nevoie, verifica numarul exact al modelului laptopului tau. Il poti gasi fie imprimat pe rama ecranului sau pe o eticheta care este atasata pe partea din spate.

Ce presupune inlocuirea tastaturii de laptop

Consulta-te cu reprezentanti ai producatorului de laptopuri Asus pentru a sti exact despre miscarile pe care trebuie sa le urmezi. Uita-te si pe site-urile unde se vand componente de laptop, specificand exact modelul de laptop pentru care trebuie sa inlocuiesti tastatura, deoarece se poate intampla sa gasesti pasii exacti. Cum sunt mai multe modele de tastaturi de laptop Asus, procedeul de inlocuire difera de la unele la altele.

Insa putem sa va dam cateva sfaturi generale! Daca ai confirmarea ca ai cumparat keyboard-ul cel bun, trebuie sa demontezi pe cel existent.

In continuare, aduna ustensilele de care ai nevoie. Printre ele se numara o surubelnita de dimensiuni mici, pentru indepartarea suruburilor mici si un cutit de unt sau de alt instrument mic, subtire, plat. Cand schimbi tastatura de laptop Asus trebuie sa te asiguri ca notebookul este complet oprit: deconectezi cablul de alimentare si scoati bateria.

Atunci când capacul este slabit, scoti capacul. Poate fi nevoie de ajutorul unui cutit, pe care il ai pregatit deja. Strangi cu atentie suruburile.

Dupa ce ai scos capacul il lasi deoparte. Daca e atasat la laptop printr-un cablu de date, incearca sa faci miscarile fara sa dauneze cablului. Apoi scoti suruburile care tin tastatura, pentru a o pune pe cea noua!