6 mai 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Ce ne place cel mai mult la Cooler Master?

Pentru pasionații de gaming, numele Cooler Master nu mai este de mult o necunoscută. Ba din contră. Încă de la înființarea sa în 1992, compania taiwaneză s-a ocupat cu construirea de componente PC, de la carcase la coolere și de la plăci video la surse, toate având în comun raportul excelent calitate-preț. Acesta este doar unul dintre motivele care au plasat compania taiwaneză Cooler Master pe harta internațională. De exemplu, carcasele PC Cool Master pot fi considerate un soi de mici opere de artă, atât din punct de vedere al designului, cât și al funcționalității, fiind astfel apreciate de sute de clienți din întreaga lume.

 

Prezența Cooler Master pe piața internațională a devenit mult mai vizibilă în ultimii ani, după ce taiwanezii au decis să sponsorizeze campionate și evenimente de gaming, ceea ce le-a crescut, bineînțeles, popularitatea în rândul gamerilor și a pasionaților de tehnologie. Poate că nu știați, dar Cooler Master este prezentă și pe piața din România. Carcasele PC ale celor de la Cooler Master sunt printre cele mai apreciate și de fanii români ai gaming-ului, la fel ca în străinătate. Prețurile la care pot fi găsite astfel de carcase Cooler Master oscilează între 180 de lei și 1000 de lei, în funcție de anumite dotări sau specificații.

 

Carcasele Cooler Master se bucură de caracteristici extrem de apreciate, precum silențiozitate, ergonomie, capacitate de răcire exemplară, precum și numeroase posibilități de upgrade. Un exemplu de carcasă PC Cooler Master extrem de apreciată este carcasa Cooler Master Elite 43. o carcasă semi-turn, care oferă un aspect solid și rezistent, ce prezintă un set caracteristici de bază extrem de atractive, precum opțiunea de încorporare plăci video avansate, inclusiv modelul Radeon HD 5970. Carcasa Cooler Master Elite 430 se laudă cu o bună combinație între eficiență și randament, are un design atractiv, și, în plus, poate fi găsită la un preț extrem de accesibil: 259 de lei, la eMAG.

 

Dacă sunteți pasionați de gaming sau sunteți în căutare de noi componente PC, atunci Cooler Master ar putea să vă surprindă într-un mod extrem de plăcut. La o simplă căutare, veți observa că pe lângă raportul excelent calitate-preț, produsele Cooler Master sunt și rezistente în timp, ceea ce le confer încă un mare plus. Dacă nu vă sunt suficiente mărturiile și părerile sutelor de clienți Cooler Master, puteți să descoperiți pe cont propriu ce surprize vă rezervă celebra companie taiwaneză.