31 martie 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

De ce sa alegi un coltar pentru living-ul casei tale

Cumpărarea unei canapele este o investiție destul de mare pentru majoritatea oamenilor. Este un loc în care petreci mult timp relaxându-vă și socializând și este o caracteristică importantă a oricărei camere, dictând adesea decorul care o înconjoară, așa că vei vrea să faci o alegere corectă din prima. În cazul în care nu te atrage o canapea obișnuită, o alternativă potrivită poate fi colțare living.

Astăzi vom împărtăși cu tine sfaturile noastre despre motivul pentru care ar trebui să alegi colțare living și cum poți alege unul perfect pentru tine, familia ta și casa ta.

Grozave pentru relaxare și distracție

Unul dintre principalele motive pentru care un colțar living este atât de grozav este faptul că permite mai multor persoane să se întindă și să se relaxeze în mod corespunzător, astfel încât să te poți bucura de o perioadă de relaxare adecvată, în timp ce te cufunzi pe canapea cu cei dragi, pentru a citi sau a viziona de filme. În principiu, atunci când alegi colțare living e ca și cum ai avea două canapele unite, așa că ele sunt perfecte pentru a avea prietenii în preajmă, deoarece se pot așeza mai mulți oameni. Colțare living sunt mobilierul ideal pentru întâlniri mici și pentru distracție, deoarece oaspeții nu trebuie să stea pe scaune. Unghiul drept creează poziționarea perfectă, incluzivă, astfel încât oamenii să poată conversa cu ușurință. În majoritatea cazurilor, colțarele living sunt de stânga sau de dreapta, astfel încât să poată fi personalizate pentru a se potrivi perfect spațiului din casa ta.

Creează stil

Există o mulțime de colțare living elegante pe piață, iar un colțar poate fi o adevărată declarație de stil. Cu toate acestea, spre deosebire de alte canapele care pot avea mai mult stil decât funcționalitate, colțarele living tind să fie atât practice, cât și confortabile, precum și elegante. Nu este nevoie să faci un compromis la confort doar pentru a obține aspectul dorit în camera ta de zi. La urma urmei, vrei să poți ridica picioarele sau să tragi un pui de somn pe canapea atunci când dorești asta.

Creează iluzia spațiului

În timp ce colțarele living au tendința de a fi destul de mari datorită formei lor, atunci când sunt utilizate corect, ele pot de fapt să facă camera să arate mai mare. Deoarece sunt adesea folosite în colțul unei camere, acestea pot fi bine așezate pe perete, în afara spațiului cu trafic intens, eliberând tot spațiul din mijlocul camerei. Cu toate acestea, nu există o regulă care să spună că trebuie folosite colțare living în colțul camerei. De fapt, ele pot fi utilizate cu ușurință în mijlocul încăperilor mai mari pentru a sparge spațiul și a crea zone distincte care deseori lipsesc din cauza vieții moderne în plan deschis.

În concluzie, cumpărarea unor colțare living noi este o investiție mare, așa că asigură-te că vei cântări cu atenție toate opțiunile înainte de a te grăbi să cumperi ceva. Dar un colțar living gen canapea extensibila sau nu, ar putea fi exact ceea ce cauți.