22 ianuarie 2024

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Amenajări Interioare Living de Top în România în 2024

Industria de design interior evoluează constant pentru a crea diferite concepte de amenajare interioară. Apar astfel idei care să se adapteze sitluri deja existente, dar care să creeze noi direcții în designul interior pentru a satisface nevoile și dorințele tururor.

Anul 2023 a fost cel al tonurilor aurii, a mobilierului moduralar, a seturilor de scaune și mese și implicit al esteticii într-o direcție de lux și rafinament.

În 2024, în crearea desginului interior se pune accent pe legătura cu natura, se accentuează mai mult practicile sustenabile, dar există și interes crescut pentru tehnologie și combinația de stiluri decorative. Astfel dacă pe lista ta de rezoluții pentru 2024 se află și amenajarea unui living de top, atunci rămâi cu noi, pentru că în cele ce urmează ți-am pregătit câteva sfaturi în această direcție.

Sfaturi de amenajare living de top în România în 2024

Fie că ai un apartament în care compartimentarea presupune ca zona de living este separată de bucătărie, sau ai un living open space, rămâi în continuare pentru a te informa cu privire la cele mai noi trendur în design interior pentru o amenajare interioară de top pentru living în 2024.

Specialiștii în design interior consideră că amenajările pentru un living de top în 2024 vor presupune ca în această zonă destinată relaxării să prdomine nuanțe mai închise, precu mov prună, burgundy și maro închis. Aceste culori vor fi disponibile pe țesături precum catifea. De asemenea și mobilierul va putea avea tapițeria în aceste culori.

Experimentarea în amenajări interioare pentru living

Ideea de bază în amenajarea interioară pentu un living de top în 2024 este este experimentarea prin introducerea de culori și țesături îndrăznețe. În acest fel, sufrageriile devin mai confortabile, cu țesături somptuoase, culori și un amestec de materiale. În acest fel, livingurile iau o direcție mai jucăușă și se accentuează mai mult sentimentul de relaxare, de a crea un spațiu în care să stai la povești cu prietenii sau să citești o carte.

Cromatica pe primul loc în amenajare living de top în 2024

Predicțiile pentru 2024 în amenajarea interioară pentru un living de top pun culoarea pe primul loc. Se accentuează detaliile și delimitarea zonelor de relaxare de celalte funcțiuni, în cazul livingului open space, dar nu numai.

Mai jos, am prezentat câteva tendințe pentru amenajarea interioară a unui living de top în 2024 care pot fi integrate în orice stil de amenajare. Așa că, fă-te comod, citește și ia-ți informațiile de care ai nevoie pentru a-ți amenaja un living care să-ți reflecte personalitatea și să-ți îndeplinească nevoile și dorințele.

Specialiștii în design interior spun că spune că 2024 aduce sfârșitul unui living în care predomină pereții albi. Altfel pus minimalismul trece ușor deoparte făcând loc maximalismului.

Există o creștere pentru nuanțe calde care influențează starea de spririt și ne energizează. Asta nu înseamnă că nu putem introduce culori netutre în amenajarea interioară a unui living de top, dar anul 2024 este despre crearea de echilibru în design prin adaugarea de culori îndrăznețe. Însă, dacă nu ești adeptul culorilor menționate mai sus, nu ești obligat să le folosești. Poți obține echilibru prin combinarea materialelor sprecum bumbac, lână și catifea cu finisaje precum alamă, piatră și lemnn.

Și fiind la partea de cromatică nu putem menționa și culoarea anului care va fi și ea prezentă în amenajarea unui living de top în 2024. Astfel nuanțele de caise și piersici vor predomina în texturi materiale. Însă nu trebuie să uităm de ideea de combinare. Aceste nuanțe calde se îmbină elegant cu finisaje din alamă.

Pastelurile sunt în creștere în amenanajarea unui living de top în 2024. Prin pasteluri ne referim la mov și rox deschis sau albastru. Iar încorporate cu grijă și combinate cu materiale pot crea o atmsoferă relaxantă și linișititoare.

Maximalism în amenajarea livingurilor de top în 2024

Astfel, pe măsură ce minimalismul se stinge ușor, vine în centrul atenției o altă direcție a stilul maximalist. Maximalismul este un stil în designul și arta interioară care se caracterizează prin abordarea abundentă, bogată și excesivă a elementelor decorative și a detaliilor. În opoziție cu minimalismul, care se concentrează pe simplificare și reducerea elementelor, maximalismul îmbrățișează opulența și complexitatea.

Potrivit experților în design interior cu accent pe amenajarea livingurilor interioare, în 2024 predomină combinarea formelor geometrice, a texturilor și metalelor. De asemenea se introduc elemente de design robust și decor abstract – liniile curbe se păstrează și în 2024 pentru mult timp.

De asemenea, pentru amenajarea interioară a unui living de top în 2024, se pune accent mai mult pe crearea unui spațiu personalizat, prin adăugarea de elemente care creează o legătură între spațiu și locuitor. Elemente pot fi obiecte decorative luate din călătorii sau piese deocorative de la vechiile generații. Se accentuează astfel crearea unei povești în designul interior, iar această direcție este mai mult în zona de living, pentru că acolo este locul destinate relaxării.

Sustenabilitatea este și mai mult prezentă în designul interior și implicit în amenjarea unui living de top. Încorporarea mobileirului vintage în loc de modelele produse în serie sunt un must have în desingului unui living de top în 2024.

Atrix Concept – firma de amenajări interioare pentru living de top în 2024

Atrix Concep este o firmă de amenajări interioare care dezvoltă proiecte atât în București, cât și în alte orașe din țară. Atrix Concept este la curent cu tendințele actuale în design interior și îți poate un concept inedit pentru amenajarea unui living de top în 2024. Echipa Atrix Concept este mereu în căutarea soluțiilor inovatoare și a materialelor de ultimă generație, pentru a oferi clienților cele mai moderne și funcționale soluții de renovare.

De ce să alegi Atrix Concept pentru amenajarea unui living de top în 2024

Compania de amenajări interioare, Atrix Concept este tot ce ai nevoie pentru a beneficia de un conept unic de amenajarea pentru un living de top în 2024. Echipa este compusă din arhitecți, designeri și consultanți în designul interior recunoscuți pentru profesionalism și dedicarea în amenajarea interioară a spațiilor din București și din țară.

Servicii amenajare interioară Atrix Concept

Atrix Concept îți oferă un pachet complet cu servicii de amenajare pentru ca tu să ai într-un final locuința la care ai visat, sau să trasnmiți valorile și misunea, dacă este vorba despre un spațiu comercial. Echipa de design de la Atrix Concept are studii recunsocute în domeniu și cetificări în designul interior este la curent cu cele mai noi tendințe de amenajare a spațiilor din București. Știe cum să valorifice potențialul fiecărei locuinței sau spațiul comercial și reușește de fiecare dată să livreze un proiect de amenajare care să satisfacă atât din punct de vedere estetic, cât și functional.

Astfel, dacă vrei să te bucuri de un spațiu aerist, amenajat cu bun gust, care să reflecte personalitatea și stilul tău, firma Atrix Concept te așteaptă și în 2024 cu servicii de amenajări interioare de top, atât în București, cât și în alte orașe din țară.

Contactează acum Atrix Concept la numărul de telefon afișat pe site, printr-un email sau prin completarea formularului pentru a beneficia de amenajarea unui living de top într-un mod cât mai originial. Atrix Concept oferă servicii de amenjare intetioară în București și în alte orașe din țară.