19 decembrie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Zvonuri despre următoarea generație iPhone X

Zvonurile despre produsele și serviciile Apple au creat o întreagă industrie de publishing și, mai nou, de conținut video. Așa că n-a trebuit să așteptăm prea mult ca să vedem apariția următoarelor zvonuri și informații „pe surse” despre următoarea generație de iPhone-uri. Motivul pentru care am menționat în titlu „zvonuri despre următoarea generație iPhone X” ține chiar de cea mai importantă informație de până acum.

Iphone, un nou design?


Mai multe surse au afirmat că Apple va îmbrățișa design-ul actual pe care îl vedem în iPhone X. Ce înseamnă asta? Conform acelorași surse, Apple va implementa design-ul pe întreaga gamă de telefoane pe care le va lansa în toamna acestui an. Unele voci susțin că Apple va veni cu 3 modele, altele că va păstra modelul „mărime normală” – „mărime plus”.
iphone x
Dacă aspectul telefoanelor va fi asemănător cu cel al actualului iPhone X, ne putem aștepta ca viitoarea generație să fie dotată complet cu tehnologia Face ID. Aceasta permite deblocarea, plățile și accesarea anumitor aplicații prin scanarea chipului prin intermediul sistemului format din camera frontală și scanner.

Deși această tehnologie este revoluționară, nefiind replicată până în acest moment de niciun competitor, iPhone X a fost criticat pentru aspectul sistemului FaceID. De aceea, ultimele zvonuri afirmă că Apple lucrează deja la micșorarea ariei ocupate de către acest sistem. Acest lucru va permite dotarea modelelor viitoare cu ecrane mai mari și o utilizare mai plăcută a acestora.

iPhone X impresionează în primul rând prin ecranul de 5.8”

Cu toate că este cel mai mare din actuala gamă de telefoane Apple, iPhone X este mai mic decât un iPhone 8 Plus (ecran de 5.5”). Zvonurile indică faptul că următorul „Plus” va lua design-ul iPhone X și mărimea actualului iPhone 8 Plus, reușind să ofere un ecran cu o diagonală ce trece lejer de 6.2”.


Cele mai tari oferte de Iphone X prin intermediul eMag – preturi de la 4000 ron!


Procesorul A11 Bionic de pe iPhone X a fost apreciat de către întreaga comunitate a utilizatorilor, mulți comparândul cu un procesor ce ar trebui să fie în interiorul laptopurilor de performanță. Datorită experienței vaste pe care Apple a acumulat-o începând cu anul 2010, procesorul A12 se anunță a fi și mai merformant. În buna tradiție Apple, un procesor din gama „S” (de exemplu: iPhone 4S, 5S, 6S) va pune accent pe performanțele grafice.


Deși ne aflăm abia la începutul anului, următoarea generație iPhone X se anunță a fi extrem de atractivă pentru cei care își doresc cele mai noi tehnologii. Până atunci însă, actualul iPhone X rămâne unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le poți deține.