4 februarie 2019

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

LG G4, ultimul smartphone al coreenilor ce a starnit multe pasiuni

Iată că avem o dată oficială pentru următoarea generație a telefonului de vârf produs de către LG. Pe 2 mai vom vedea ce au pregătit coreenii atât de mult de nu au putut să îl prezinte la Mobile World Congress. Dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate, atunci LG va avea o problemă.

De la LG G5, coreenii au încercat să acorde o notă distinctă propriului vârf de gamă. Până la urmă, atât de multe telefoane ce rulează sistemul de operare Android tind să ofere consumatorului ideea de monotonie. Motiv pentru care LG nu pot fi acuzați de lașitate.

LG G5 a încercat să joace cartea modularității. Accesoriile care ofereau funcționalitate sporită, printre care o cameră 360, au fost lansate în același timp cu LG G5, fără a trezi interesul multor consumatori. Până la urmă, utilizatorii doresc un all-in-one care să se descurce cel puțin decent la majoritatea șanselor.

Motiv pentru care LG G6 a renunțat la modularitate și a mizat pe un design simplist și pe un ecran neconvențional la vremea respectivă. Cu un format 18:9 (sau 2:1), G6 a atras privirile multor pasionați de estetic. Din păcate însă, ideea a fost rapid implementată de către toți producătorii de smartphone-uri Android, într-o formă sau alta. Jumătatea de salvare pentru LG a fost camera duală cu o abordare diferită față de celelalte modele: în loc să ofere o a doua cameră foto tele, LG a optat pentru un unghi de vizualizare larg. Din păcate însă, LG G6 nu a prins nici de această dată la public.

Cu un nume ce se anunță a complica lucrurile, LG G7 ThinQ are toate șansele să sufere aceeași soartă a celor doi predecesori. Dar dacă vreți să aflați neapărat despre ce este vorba, ThinQ este numele sub care LG dezvoltă propriul sistem de inteligență artificială. Acesta a fost prezentat cu nu prea mult succes în cadrul Mobile World Congress, în februarie, la Barcelona și promite să fie liantul ecosistemului de electronice și electrocasnice inteligente produse de LG.

Oferte speciale!

Așadar, viitorul se anunță a fi cel puțin complicat. Motiv pentru care cred că LG G4 rămâne cel mai recent smartphone LG care a stârnit pasiuni. Cu un design plăcut, un spate curbat, îmbrăcat în piele, LG G4 a oferit în primul rând o experiență senzorială foarte satisfăcătoare. Nici performanțele nu au fost rele, având la bord cel mai bun procesor în momentul lansării, precum și o cameră foto cu performanțe foarte bune în lumină slabă.

Testele comparative au pus LG G4 în frunte cu smartphone-urile concurente ale momentului.

Trucuri de rezolvare a problemelor apărute în funcționarea telefonului tău LG G3?

Sperăm ca LG să capete din nou inspirație și să lanseze un adevărat succesor pentru LG G4!