26 februarie 2019

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Prima motocicleta electrica marca Vespa acum si in Romania! Ce piese motociclete noi aduce in prim plan?

Vespa, compania italiana cu cel mai rasunator acces in domeniul motocicletelor de sosea, surprinde isi suprinde intotdeauna fanii cu cele mai spectaculoase modele de motocicleta! Si, pentru ca anul acesta sa debuteze intr-un mod rasunator, se poate spune, deja, ca noua Vespa Elettrica a fost deja lansata pe piata romaneasca.

https://elettrica.vespa.com/en/index.php

Dispunand de piese noi, de ultima ora, noua Vespa Elettrica a fost prezentata, oficial, vineri seara, 15 februarie, la showroom-ul importatorului Piaggio din Romania, The Bike Hub. De altfel, trebuie mentionat si urmatorul aspect, si anume ca, importatorul Piaggio intentioneaza sa convinga tot mai multi romani de utilitatea scuterelor in traficului urban, dar si de importanta unui vehicul electric in conditiile unei valori ridicate a poluarii atmosferice, in special in Bucuresti, dar si in celelelate asezari urbane mari din Romania.

Piese motocicleta la superlativ!

Calitatea pieselor de motocicleta in cazul noii Vespa Elettrica nu poate fi contestata. Mai mult, noile componente au fost remarcate de catre specialisti cu ocazia salonului moto dedicat lansarii noului scuter electric!

Astfel, motorul aduce performante imbunatatite fata de versiunea unui scuter clasic de 50 cc. Cu o putere de 4kwh, motorul are capacitatea de a dezvolta, in condii de siguranta maxima, acceleratii rapide, in timp ce cuplul motor este disponibil mai devreme, data fiind natura motorului electric.

In ceea ce priveste acumulatorul litiu-ion, acesta la 220 V si dispune de o garantie de pana la 1000 de cicluri de incarcare. Asta insemna un rulaj de pana la 50000-70000 de km, adica pe o durata de viata a motocicletei de aproximativ 10 ani.

Insa, tehnicienii Vespa ne dau asigurari asupra faptului ca, dupa atingerea acestui prag, bateria inca are capacitatea de a functiona la cel putin 80% din puterea sa.

Mai mult, noul scuter electric prezinta o autonomie din fabrica de 100 de km, fiind necesare 4 ore de incarcare pentru ca bateria sa ajunga la aceasta performanta. Cu toate acestea, inginerii Vespa incearca sa ii extinda autonomia. In proiect, exista posibilitatea lansarii si modelului X, cu o autonomie de 200 de km. Modulul insa nu a intrat, inca, in productie.

Piese motociclete si accesorii impresionante

Pe langa performantele tehnice si autonomia destul de mare adusa prin noul model Vespa Elettrica, inginerii Vespa propun, cu ocazia acestei lansari, noi accesorii si piese motociclete. Este vorba, in primul rand, despre un display de 4.3 inch TFT, cu conexiune la Bluetooth si smartphone, dar si trei moduri de mers: Eco, Reverse si Power.

In modul ECO, acceleratia este gradata, iar viteza este calculata la 30 km / h, in vreme ce modul Power asigura viteza si acceleratie maxima.

Vespa Elettrica este alimentata de un motor electric motor de 5.3 cp si va dispune de cuplu sporit, Piaggio explicand ca va aduce performante superioare scuterelor traditionale de 50cc.


Cu peste 16 milioane de unitati fabricate, Vespa continua sa isi duca faima in intreaga lume, devenind un adevarat simbol al stilului si elegantei italiene. De aceea, sa conduci o Vespa este simonim cu a beneficia de libertate nelimitata, iar noul model electric aduce, prin natura sa si performantele sale, o libertate sporita.

Unimotors, Rm Valcea


Splaiul Independentei, Nr. 14A, Rm. Valcea, Valcea.

unimotors.ro – piese moto, scutere sau ATV, originale

Tel: 0752 03 55 35