23 iulie 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Perechea potrivita de pantaloni de trening pentru barbati

Nu putem vorbi despre o garderoba completă a unui bărbat fără să includem câteva perechi de pantaloni de trening pentru bărbați. De ceva timp, aceștia au depășit granița sălii de sport sau activităților în aer liber și au început să fie mai prezenți în viața noastră de zi cu zi. Astfel că, în ultima perioadă, pantalonii de trening bărbătești și-au făcut loc din ce în ce mai mult în viața noastră cotidiană.

Datorita lejerității pe care aceștia o oferă purtătorului am început să le observam prezența în mai multe locuri. Că vorbim despre purtarea lor pentru activitățile sportive in săli de sport, parcuri sau că îi purtăm la ieșirile în oraș, la școală sau chiar seara la o petrecere, aceștia și-au câștigat locul în garderoba bărbaților datorita lejerității si libertății de mișcare pe care o conferă.

În prezent putem considera pantalonii de trening bărbătești ca un element indispensabil din dulapul oricărui bărbat. În funcție de vreme și scopul deplasării putem asorta pantalonii cu alte elemente pentru a ne putea simți lejer, dar și pentru a arăta bine. De exemplu, îi putem combina cu o pereche de adidași și un tricou uni și avem o ținuta confortabilă de primăvară/vară pentru o plimbare în parc.

O alta varianta ar fi adăugarea unei cămăși sport, în carouri sau de blugi și vom avea un look casual. Posibilitatea combinațiilor este foarte mare având în vedere versatilitatea acestora și diferitele asocieri țin de gust și de preferințele personale, însă cu puțină atenție nu poți da greș.

Însă cum alegem perechea potrivită de pantaloni de trening pentru bărbați?

În principiu nu este greu să alegem având in vedere multitudinea de variante si culori in care aceștia vin, însă recomandam să ai in vedere următoarele aspecte în alegerea pantalonilor de trening. Vezi gama completa pantaloni trening barbati pe Emag.

1.   Materialul

Vom începe cu materialul și de aici poți alege între poliester, bumbac sau alte combinații. Trebuie să ai în vedere că materialul din care este făcut să îți permită să te miști cu ușurința și să fie cât mai confortabili. În cazul in care îți dorești sa faci sport afară, asigură-te că aceștia sunt suficient de călduroși.

2.   Mărimea potrivită

Al doilea aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este mărimea. Pantalonii de trening nu trebuie sa fie nici prea largi, dar nici în extrema cealaltă unde sunt foarte strânși pe picior. Din punct de vedere practic, este necesar ca aceștia să permită o mișcare cât mai naturală și să te simți confortabil.

3.   Tipul de sport practicat

Sportul pe care vrei sa îl practici este de asemenea un factor de luat în calcul când faci alegerea achiziționării unei perechi de pantaloni de trening. De exemplu, dacă ai de gând să practici ciclismul, pantalonii largi nu te vor ajuta prea mult deoarece este foarte posibil să te încurce la pedalat.

4.   Producător

Nu în ultimul rând, trebuie să ținem cont de producător. Diferența se face simțită prin faptul că un brand mare investește capital în cercetare si materiale, astfel poate să producă haine care să fie eficiente și extrem de confortabile.

Indiferent dacă îi vei purta pentru a practica un sport sau doar pentru o plimbare este bine ca pe lângă pantalonii de trening să ai in vedere și accesoriile pe care le alegi in combinația cu aceștia .