3 decembrie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Idei creative de reutilizare a frigiderului tău

Fiecare dintre noi ne confruntăm la un moment dat cu problema legată de viața electrocasnicelor noastre, schimbarea acestora cu modele mai noi, renunțarea sau donarea celor vechi. O veste bună în acest sens este că putem, cu un strop de creativitate, să găsim metode inovative de reutilizare a electrocasnicelor noastre astfel încât să conferim un plus de pragmatism investițiilor noastre pe termen lung!

Spre exemplu, există numeroase idei privind recondiționarea frigiderelor în alte obiecte practice sau decorative pentru casa noastră. Te-ai gândit vreodată în ce poți să transformi niște frigidere vechi? Intre timp, binenteles, iti poti cumpara un frigider nou, prin comanda online sau offline!

Îți propun să te inspiri din următoarele idei pentru ca următoarea dată când vrei să te uiți după noi frigidere să nu te grăbești să le arunci pe cele vechi.

Dacă ești în căutare de noi frigidere dar și de noi canapele, îți propun să îți construiești propria canapea utilizând unul din frigiderele vechi.

Cum? Foarte simplu! Ideea ingenioasă i-a venit lui Adrian Johnson care și-a dat seama că o banchetă de mașină poate fi amplasată în structura metalică a frigiderelor, rezultatul fiind o canapea inedită pentru living.

Dacă ai nevoie de lăzi de gheață, elimină toate părțile electrice și mecanice din frigidere. Rezultatul? Spațiul rămas din frigidere poate fi utilizat pentru depozitarea băuturilor pe care vrei să le ții la rece!

Dacă ai un cățelus, îți propun să îi construiești propriul culcuș folosindu-te de frigidere vechi. Scoate ușa și rafturile frigiderului și amenajează spațiul astfel încât animăluțul tău să se simtă cât mai confortabil.

Cu puțină imaginație, poți să transformi vechi frigidere în noi obiecte care să-ți fie utile în întreaga locuință. Testează-ți limitele și creativitatea și încearcă să găseșți noi metode de reutilizare a frigiderelor. Garantat vei avea un sentiment de satisfacție și, în plus, te vei asigura că investițiile tale sunt profitabile pe termen lung.