31 iulie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Eficiența trebuie să fie primul criteriu după care alegem un nou frigider

Frigider lada combina frigorifica Beko

Frigider lada combina frigorifica Beko

Este greu să te entuziasmezi în urma lansării unui nou frigider. Principala sa funcție, aceea de a menține alimentele într-o stare proaspătă pentru cât mai mult timp, a rămas neschimbată de zeci de ani. Cu toate acestea, până și alegerea unor frigidere noi a devenit tot mai complexă. De ce? Deoarece începem să analizăm mai atent și mai cu grijă gama de frigidere disponibilă, eficiența, funcționalitățile și designul acestora.

Ce ati zice de un frigider Beko?

Până să ajungem la eficiență, în continuare vei citi o serie de informații de bază despre frigidere, ca să îți fie ușor să le alegi data următoare când ai nevoie și să fii mulțumit de decizia pe care ai făcut-o. Aceste informații sunt clasificate în funcție de trei nevoi esențiale legate de frigidere: spațiul de stocare, funcționalități și design. Așadar, acestea sunt principalele tipuri și caracteristici ale frigiderelor:

Frigidere cu o ușă: perfecte dacă nu obișnuiești să congelezi multe alimente și dacă ai nevoie de un spațiu mai mare pentru depozitarea obișnuită a acestora;

Frigidere cu două uși: acestea printre cele mai populare tipuri de frigidere, deoarece urmează un model clasic, sunt extrem de practice și ocupă relativ puțin spațiu;

Frigidere side by side: precum se subînțelege deja, există un spațiu destinat frigiderului, alături de care există un spațiu destinat congelatorului; cele două spații au aproximativ aceeași dimensiune; sunt perfecte dacă îți dorești să stochezi eficient și organizat alimentele tale preferate;

Frigidere cu trei uși: o combinație între frigiderul side by side și frigiderul clasic cu congelatorul în partea inferioară; sunt foarte spațioase, ideale pentru familii mari sau pentru persoane care gătesc mult și sunt mereu aprovizionate.

Frigidere încorporabile: printre cele mai moderne ca design, se integrează minunat ca aspect în bucătărie.

Puteti alege acum un frigider Beko!

La ce caracteristici trebuie să fii în mod deosebit atent atunci când analizezi gama de frigidere și vrei să realizezi o alegere perfectă pentru tine?

Clasificarea energetică

Pe materialele informative vei găsi informații despre clasificarea energetică, începând de la A, până la A+++. Pe baza acestora vei putea estima cât consumă un frigider într-un singur an, iar diferențele de la un prag energetic la altul te vor surprinde cu siguranță.

Tipul de răcire

Eficiența este dată și de tipul de răcire. S-au dus de foarte mult timp zilele când trebuia să dedici o zi întreagă dezghețării frigiderului. Astăzii, tehnologia No Frost se află la bordul majorității frigiderelor, iar excluderea acesteia din lista de frigidere din care vei alege nu are vreo scuză.

Capacitatea sau volumul

Trăiești singur? În cuplu? Sau poate faci parte dintr-o familie mai numeroasă. În funcție de răspuns, capacitatea sau volumul frigiderului sunt foarte importante în alegerea acestuia. Vei descoperi, de asemenea, că volumul este strâns legat de tipul de frigider. Astfel, frigiderele destinate familiilor numeroase vor fi, de regulă, de tipul side by side sau cu trei uși.