19 august 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

De ce este Dacia Logan cea mai apreciata masina de pe piata de rent a car?

Unul dintre cei mai importanti factori ( daca nu cel mai important ) intr-o companie este ca aceasta sa fie profitabila. In cadrul unei agentii de rent a car, unul din factorii ce aduce profit in firma este alegerea corecta a autovehiculelor din flota Pe piata de rent a car, exista autovehicule care nu sunt solicitate de clienti. Acestea nu ajung sa ramana foarte mult timp in flota de inchirieri. La polul opus sunt masini, care sunt cerute tot timpul de clientii de rent a car. Printre acestea se numara si autovehiculul Dacia Logan.Copiază HTML Copiază textul

Masina Dacia Logan reprezinta in momentul de fata 30% din inchirierile auto de pe teritoriul Romaniei. Cum a ajuns acest autovehicul sa fie apreciat de clientii de rent a car din Romania? Si de asemeni, cum a ajuns aceasta masina sa ocupe atat de mult din cota de piata a domeniului de inchirieri masini? Veti vedea citind mai departe din randurile urmatoare!

Intr-un parc auto de rent a car, sunt mai multe tipuri de autovehicule. Marea problema, este ca o parte dintre acestea ajung in fata clientului. Nu conteaza cat de scumpa este masina respectiva si de asemeni, nu va conta cat de ieftina este aceasta. Totusi, in cadrul unei companii de inchirieri auto, va ramane in flota doar autovehiculele care sunt solicitate de clientii de rent a car. 

Dacia Logan: cea mai apreciata masina de pe piata de rent a car din Romania!

Deci, nu conteaza cat de scump este autovehiculul respectiv. Si de asemeni, nu conteaza cat de ieftin este acesta. Cel mai important element pentru o firma de acest profil ( indiferent daca este o companie de rent a car din Bucuresti sau din Milano ) este ca autovehiculele pe care le pune la dispozitie sa fie solicitate de clientii ei. Din fericire, cu autovehiculul Dacia Logan, o companie de inchirieri nu va da niciodata gres.

De ce este inchiriat autovehiculul Dacia Logan de clientii din Romania?

Ca si autovehicul de sine statator, Dacia Logan, vine la dispozitia clientului de rent a car, cu un pachet destul de bine pus la punct. Nu este sub nici o forma masina perfecta. Cu toate acestea, pune la dispozitie un ansamblu de calitati tehnice, care se gasesc cu greu la un alt autovehicul. Dacia Logan este un autovehicul destul de compact, care ofera siguranta in timpul condusului. Mai mult de atat, masina pune la dispozitie spatiu atat la interior, cat si la nivelul portbagajului. Pentru un client care apeleaza la o firma de inchirieri auto din Bucuresti, acest automobil va fi mai mult decat necesar. 

Autovehiculul Dacia Logan este destul de incapator

O masina se poate inchiria pentru trei scopuri: atunci cand vrei sa calatoresti, ai nevoie de o masina pentru a circula pentru business sau s-a stricat autovehiculul personal. Cei mai multi dintre clienti inchiriaza autovehiculele doar pentru aceste trei elemente.

In cazul in care doresti sa calatoresti sau esti in escursie, aceasta masina este mai mult decat necesara. Autovehiculul Dacia Logan are spatiu la interior pentru 5 persoane. Desi, nu vor sta toate cele 5 persoane relaxat, suntem ferm convinsi ca spatiul din interior este de ajuns pentru cel putin 4. De asemeni, portbajul Daciei Logan este destul de incapator. Pot incapea in interiorul acestuia destule bagaje pentru un sejur de 7 zile.

Din punct de vedere tehnic, Dacia Logan este o masina destul capabila

Cu totii ne dorim sa conducem masini puternice. Marea problema referitoare la aceste autovehicule este ca vin cu un pret destul de mare. Si, desigur, acest pret se regaseste atat la vanzarea autovehiculului, cat si in inchirierea sa. Masina Dacia Logan are 50 de cai putere, care sunt de ajuns pentru a te deplasa repede dintr-un punct in altul. De asemeni, motorul masinii este de tipul SCe 65 si formeaza cuplu maxim la 95 de Nm.

Marea problema pentru acest autovehicul, este faptul ca are cutie de viteze manuala. In ultimul timp, foarte multi clienti se orienteaza catre inchirierea masinilor automate. Cu toate acestea, auzim din partea companiei Dacia, ca modelul Logan va fi upgradat si va primi pe viitor cutie de viteze automata.

De asemeni, autovehiculul Dacia Logan are norma de poluare EURO6. Tipul de transmisie al acestei masini este de 4×2 si este dotat cu filtru de particule. Tipul de injectie este indirecta multipunct.

In fata clientilor de rent a car, masina Dacia Logan iese in evidenta printr-un pret accesibil

Pe piata de inchirieri masini din orasul Bucuresti, acest autovehicul nu este cel mai ieftin. Cu toate acestea, analizand conditiile oferite de Dacia Logan, vom vedea ca pune la dispozitie pachetul cel mai bun. Astfel, pretul maxim de inchiriere al autovehiculului Dacia Logan poate ajunge la cel mult 23 de euro pe zi. Vom alege un alt automobil, care pune la dispozitie aceleasi calitati. Vom observa mai departe diferenta de pret intre cele doua.

Unul dintre automobilele care se apropie de Dacia Logan din punct de vedere tehnic este Chevrolet Aveo. Aceasta masina este la fel de incapatoare ca Dacia Logan. De asemeni, consumul acestei masini se apropie destul de mult fata de cel al autovehiculului pe care il laudam in acest articol. Deci, dupa cum putem observa, Chevrolet Aveo se apropie destul de mult de Dacia Logan, numai ca…

Pretul de inchiriere este cu mult mai mare la automobilul Chevrolet Aveo. Daca masina Dacia Logan se inchiriaza cu o medie de 20 de euro pe zi, autovehiculul Chevrolet Aveo are un pret mediu de inchiriere de 28 de euro. Probabil ca diferenta de 8 euro nu se va simti pentru o simpla zi de inchiriere.

Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca media zilelor pe o simpla inchiriere este de 6. Astfel, in cazul masinii Dacia Logan, veti plati pentru cele 6 zile de inchiriere, suma de 120 de euro. De asemeni, in cazul masinii Chevrolet Aveo, va fi de achitat din partea dumneavoastra un total de 168 de euro. Intre cele doua autovehicule se obtine o diferenta de 48 de euro. Cu aceasta suma de bani, autovehiculul Dacia Logan se va mai putea inchiria inca doua zile.

Datorita acestor motive, clientii de rent a car vor prefera in continuare automobilul Dacia Logan. Si desigur, avantajele alegerii Daciei Logan in sistemul de rent a car nu se vor opri aici.

Consumul autovehiculului Dacia Logan este destul de mic

Probabil ati spune: Ce legatura are consumul in serviciul de rent a car? Din pacate, consumul este extrem de important, atunci cand inchiriati o masina. Vom oferi un exemplu pentru a intelege mai bine aceasta situatie. Sa spunem ca inchiriati un BMW X6, care are un consum de 20%. De asemeni, autovehiculul Dacia Logan are consumul de 5%. Dupa cum vedeti si dumneavoastra, cu Dacia Logan veti putea circula de 4 ori mai mult cu aceeasi suma de bani.

Mai mult de atat, va trebui sa tineti cont ca un client de rent a car va circula cu masina inchiriata cel putin 200 de kilometri pe zi.

Acesta a fost articolul nostru. Noi v-am pregatit un articol care sa contina mai multe informatii despre acest subiect. Puteti vedea mai multe detalii, in care sunt explicate avantajele inchirierii autovehiculului Dacia Logan. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!