5 august 2022

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Ce trebuie să știți înainte de a alege o geantă de mână

Frumusețea nu este tot ceea ce există în alegerea genții potrivite; fie că este vorba de un scop casual, oficial sau sportiv. În acest ghid, veți afla care sunt sfaturile de care trebuie să țineți cont atunci când începeți căutarea celei mai bune genți de mână. Țineți cont de faptul că există diferite tipuri de genți de la diferite mărci. Fie că vă doriți o geantă de înaltă calitate sau genți de la orice marcă de top, iată ce trebuie să știți.

Ar trebui să fie confortabilă la purtare

Confortul ar trebui să fie o cerință obligatorie la orice geantă de mână pe care vreți să o cumpărați. Geanta ar trebui să se așeze pe umeri într-un mod echilibrat, fără să alunece în lateral. De asemenea, ar trebui să vi se potrivească sub brațe, astfel încât să puteți merge fără să simțiți un bagaj și un disconfort mare. Alegeti genti emag.ro

Geanta vă împinge în jurul brațelor astfel încât să simțiți că nu vă simțiți confortabil? Dacă a o purta de mânere este singura opțiune sigură, atunci ar trebui să încercați alta. Nu uitați că, chiar dacă vă place aspectul unei genți, dar nu este confortabil de purtat, vă veți plictisi și o veți abandona destul de repede. Aspectul este bun, dar trebuie completat de alți factori, cum ar fi confortul.

Nu ar trebui să fie prea grea

Gențile de mână sunt accesorii, dar îndeplinesc și funcția importantă de a vă ajuta să vă transportați lucrurile. Asta înseamnă că, dacă optați pentru o geantă care este deja grea atunci când este goală, veți avea o problemă atunci când veți adăuga mai multe obiecte și borsete de damă în interiorul ei.

Testați noua geantă de mână pentru a vedea cât de grea sau ușoară este. Gențile din piele cu metale suplimentare tind să fie grele și, prin urmare, problematice pentru a fi transportate. O astfel de greutate nu este bună nici pentru spate și nici pentru starea de spirit.

Buzunarele potrivite

Căutați genți cu buzunare suplimentare sau una care să aibă doar un gol în interior? Dacă vreți să vă luați una cu buzunare, care este numărul potrivit? Alegerea numărului de buzunare va depinde, printre altele, de personalitatea dvs. și de ceea ce faceți. De exemplu, dacă sunteți genul organizat, vă veți dori o geantă cu multe buzunare, astfel încât să aveți suficiente compartimente pentru a vă sorta lucrurile după bunul dvs. plac. Veți dori ca telefonul să aibă un compartiment al său, o secțiune separată pentru sticla de apă, alta pentru trusa de machiaj și așa mai departe. 

Poate că nu vreți să aveți de-a face cu gențile care au divizoare centrale și vă interesează doar unul sau două buzunare, astfel încât să băgați câteva obiecte înăuntru. De asemenea, ați putea prefera una cu câteva buzunare în exterior, astfel încât să puteți introduce cheile de la mașină și alte obiecte mici.

Acordați-vă timp pentru a evalua și asigurați-vă că alegerea va servi scopului propus. De exemplu, dacă vă interesează o geantă de seară, s-ar putea să vă servească mai bine dacă are multe buzunare pentru carduri, astfel încât să nu mai fie nevoie să purtați cu dvs. portofelul obișnuit pentru cardurile de credit, permisul de conducere și alte câteva piese și mărunțișuri.

Un buzunar cu fermoar ar putea fi, de asemenea, util într-o geantă de seară, deoarece va trebui să ai la tine niște bani cash pentru cumpărături mici. De asemenea, ar putea avea suficient spațiu pentru ochelarii de citit, rujul, cheile, telefonul și alte câteva lucruri esențiale personalizate.