7 iunie 2022

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Ce sunt bigudiurile cu velcro și cum se utilizează

Bigudiurile cu velcro devin din ce în ce mai populare pentru confortul, eficacitatea și ușurința de utilizare. Aceste bigudiuri sunt alcătuite în esență dintr-o singură bucată sau benzi de fixare cu cârlig și buclă înfășurate în jurul cilindrilor. Ele vin într-o varietate de dimensiuni și pot ajuta la adăugarea de bucle sau valuri părului, altfel drept sau lipsit de viață. Bigudiurile cu velcro pot fi folosite pe părul uscat sau umed și oferă părului un plus de volum și bucle.

Diverse bigudiuri velcro creează bucle de diferite dimensiuni. Cu cât aceste bigudiuri sunt mai mari, cu atât buclele sunt mai libere. Dacă se folosesc bigudiuri mai mici, buclele vor fi mai strânse. Pentru a crea diferite look-uri, utilizatorul poate lua în considerare achiziționarea unei selecții de bigudiuri cu velcro, astfel încât acestea să poată fi folosite în diferite stiluri.

Înainte de a pune bigudiurile, utilizatorul trebuie să aplice mai întâi un produs de modelare. Părul trebuie separat în secțiuni de dimensiuni adecvate care se potrivesc fiecărui bigudiu. Trebuie așezat suficient păr pe bigudiuri pentru a le acoperi orizontal de la un capăt la altul. Dacă bigudiurile sunt supraîncărcate, totuși, buclele nu vor fi modelate corect. Bigudiurile trebuie înfășurat de la vârfuri și să ajungă până la rădăcinile părului.

Dacă începe cu părul ud, utilizatorul poate atașa bigudiurile, dar nu le va îndepărta până când părul este complet uscat, altfel buclele nu se vor forma corect. Părul poate fi uscat la aer sau cu un uscător de păr. Dacă începeți cu părul uscat, bigudiurile trebuie lăsate timp de 15-20 de minute, începând după ce bigudiul final este atașat.

Bigudiurile cu velcro sunt de obicei ușor de îndepărtat. Adesea, utilizatorul nu va trebui să atașeze bigudiuri, așa cum este necesar cu majoritatea celorlalte tipuri de role. Când scoateți rolele, cel mai bine este să nu trageți, deoarece acest lucru poate deteriora părul și poate strica buclele care au fost create. Pentru a scoate bigudiurile, utilizatorul trebuie să țină rola într-o mână cu partea inferioară a înfășurării în cealaltă și să le desfacă încet.

Unii preferă bigudiuri cu velcro pentru ușurința de utilizare și rezultatele pe care le obțin. De asemenea, sunt relativ confortabile pentru a dormi dacă purtătorul dorește păr creț dimineața. Dacă doriți un plus de volum și bucle într-o coafură, bigudiurile cu velcro pot fi o modalitate bună de a obține acest efect cu minim de efort.

Desigur, există mult mai multe tipuri de bigudiuri pe piață, descoperi bigudiuri chiar si pe Emag, însă majoritatea le preferă pe cele cu velcro pentru că se atașează ușor. Părul trebuie doar rulat pe bigudiuri, fără a mai fi nevoie de alte cleme sau clipsuri. Înainte de a pune role în păr, este bine să îți pieptăni bine părul. De asemenea, acordă atenție toate firelor de păr și nu lăsa nici unul să îți scape pentru că acelea nu se vor ondula. Testează diferite stiluri și dimensiuni pentru a le alege pe cele care îți oferă efectul mult dorit. Cu siguranță bigudiurile sunt un mod foarte bun pentru a economisi bani și a nu mai petrece ore la salon.