17 mai 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Lentilele de contact lunare, intrebari frecvente

Au inlocuit cu brio ochelarii si au adunat in jurul lor o serie de mituri. Ca sa intelegi mai bine despre purtarea lentilelor de contact lunare, iata cateva intrebari si raspunsuri referitoare la acestea!

Sunt greu de ingrijit?


Raspunsul la o astfel de intrebare este unul simplu. Lentilele de contact lunare nu sunt deloc greu de ingrijit, ele trebuie tinute in solutia seciala destinata lentilelor de contact si trebuie sa respecti instructiunile recomandate de catre producator.

Pot sa port lentile de contact lunare daca fac sport?


Ai vazut ca putini sportivi au ochelari de vedere atunci cand se afla in timpul unui joc, de aceea ei prefera sa poarte lentile. Cele din noua generatie permit oxigenului sa treaca mai usor, au o permeabilitate mi bune, fiind mai eficiente.

Trebuie sa vad un medic pentru a le putea purta?


Un consult medical este necesar pentru vedea daca esti sau nu apt pentru a purta asemenea dispozitive medicale. De asemenea, medicul sau persoana specialiata, care lucreaza la un magazin de optica medicala, te poate ajuta sa iti alegi modelul de lentile de contact preferat. Astfel, esti mult mai sigur ca nu te expui la niciun fel de pericol!

Sunt confortabile?


Lentilele de contact moderne sunt proiectate pentru a fi foarte confortabile. Cele mai multe sunt realizate dintr-un material moale, care este greu de observat, daca nu aproape deloc, odata ce lentilele sunt plasate pe suprafata corneei.

Ele pot deveni insa inconfortabile in timp, in cazul in care se acumuleaza murdarie sau alergeni pe ele. Ingrijirea si curatarea lor regulata previne, in mod natural, acest lucru. De aceea, trebuie ingrijite corect.

Este dificil sa iti pui lentilele lunare?


Unii oameni se intreaba daca este greu sa aplice de lentilele de contact pentru prima data. Frica este de inteles, insa odata ce vor incerca sa puna lentile lunare si vor vedea cat de usor este, vor scapa de aceasta teama. Nu este deloc greu ca lentilele sa fie puse, intai se aplica una, apoi cealalta. Exista si o multime de filmulete pe Youtube care explica pe intelesul tuturor cum se realizeaza acest lucru! Trebuie doar sa fiti dornici sa cautati si sa intelegi exact cum se pun astfel incat sa nu aveti nici o problema de sanatate oculara!

lentile.info magazin online
RECOMANDAM magazinul online – lentile.info

https://www.youtube.com/watch?v=peAEinDviDg


Pentru cei interesati – lentile ACUVUE, noi modele