29 mai 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Cabinetul stomatologic dr. Iuliana Cucu Focsani

Cabinetul stomatologic dr. Iuliana Cucu(Andreescu) se mândrește cu oferirea unor standarde de îngrijire medicală și dentară pentru tine și familia ta. Medicul nostru prietenos și atent, și personalul său se dedică excelenței, și a unei abordări moderne a sănătății și bunăstării dentare.

Dispunem de echipamente și tehnologii care respectă standardele noastre de calitate oferindu-vă servicii de calitate.

În cabinetul nostru, medicul stomatolog tratează într-o atmosferă deschisă si relaxată, problemele dentare ale pacientului oferindu-i alternative pentru un tratament. Alegem împreuna soluțiile optime în funcție de nevoile și posibilitățile dvs. Ne propunem să devenim un „cabinet altfel” în care profesionalismul și încrederea reciprocă să dea cele mai bune rezultate în tratarea problemelor medicale.

De asemenea, dorim să respectăm orele de programare și să ne adaptăm în fața situațiilor neprevăzute în programul dvs, asigurând reprogramarea cea mai convenabilă în primul rând pentru timpul dvs.

Medicul stomatolog este specializat în implantologie și are cunoștințe dobândite în absolvirea cursurilor de endodontie, protetică, odontologie si chirurgie.

Vă așteptăm la cabinet în strada Constructorului nr. 12, Cartier Sud, Focșani.