5 ianuarie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Acuvue, lentilele tale de contact adevarate!

Lentilele de contact Acuvue se remarca prin calitatea de care dau dovada, fiind produse de catre compania Johnson&Johnson.

Lentilele de contact Acuvue sunt moi

Unele dintre cele mai performante lentile de pe piata, acestea se remarca prin faptul ca nu sunt rigide, sunt usor de purtat, fiind practic imperceptibile, nu simti ca ai un corp strain in ochi.

La fabricarea lor sunt utilizate tehnici de ultima generatie, cele mai noi in domeniu, ceea ce inseamna ca lentilele au un nivel ridicat de hidratare si permeabilitate a oxigenului. Sistemul Hydraclear este cel care asigura tot confortul.

Acuvue, mai multe modele

Lentilele de contact Acuvue sunt de mai multe tipuri: pot fi de unica folosinta, ceea ce inseamna ca trebuie sa le porti o singura data, dupa care le arunci, insa exista si modele de lunga durata, care pot fi purtate o luna de zile. Insa acestea trebuie sa fie tinute in solutie speciala de lentile de contact imediat dupa ce sunt indepartate din ochi. Acuvue fabrica si lentile de contact cu purtare pe termen extins, dar si lentile de contact colorate. Fiecare persoana care vrea sa renunte la ochelari ca sa isi corecteze defectele de vedere cu ajutorul lentilelor de contact are de unde alege daca apeleaza la Acuvue.

VEZI AICI CELE MAI TARI OFERTE!

Consult inainte de cumpararea lentilelor

Un consult oftamologic este recomandat inainte ca o persoana sa poarte lentile de contact, mai ales daca este vorba despre corectarea unei probleme de sanatate.

Lentilele de contact Acuvue sunt fabricate atat pentru persoanele care sufera de afectiuni oculare precum miopia si presbitismul, cat si pentru cei care nu au probleme medicale, dar vor o alta culoare a ochilor. Purtare lentilelor Acuvue poate sa alterneze si cu purtarea ochelarilor, sunt zile in care poti sa porti lentile si zile in care poti sa porti ochelarii.

Si cei care sufera de astigmatism pot purta lentile de contact. Acuvue fabrica modele care pot fi folosite fara nicio problema de catre cei care au fost diagnosticati cu aceasta afectiune oculara.