5 martie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

MSM, pudra, raw, un sulf natural din plante

MSM PUDRA - SUPLIMENT ALIMENTAR

Pudra MSM, raw, este ideala pentru sanatate si o poti consuma zilnic. MSM este o forma organica de sulf care se regaseste in toate organismele vii cat si in lapte, fructe, cafea, carne.

Sulful este fundamental pentru creier, pentru ficat, piele, par, de aceea are o importanta deosebita pentru organism. MSM pudra, raw, este un element vital in detoxifiere. Totodata, sulful are un rol important in sinteza colagenului, a vitaminelor, enizmelor si de stimulare a sistemului imunitar. Iar un sistem imunitar puternic inseamna o sanatate de fier, mai ales o protective sporita contra infectiilor.

De ce este buna pudra MSM, raw

Produsul este natural 100%, fiind ideal daca vrei sa ai parte de unghii tari care nu se exfoliaza. De asemenea, produsul face minuni si pentru par, datorita ingredientelor care intra in compozitia sa. Pulberea de MSM este utila si celor care sufera de reumatism si dureri articulare, ajutand la ameliorarea simptomelor.
Se poate amesteca cate o jumatate de lingurita, de doua ori pe zi in apa plata ori in sucuri naturale de fructe.

Cum arata pudra

Pudra de MSM este de culoare alba, cristalina si nu are niciun miros specific de sulf, ceea ce este un mare beneficiu, pentru ca mirosul de sulf poate fi extrem de greu de suportat.
Trebuie sa stii ca pulberea de MSM contribuie la reducerea inflamatiilor din copr, dar ajuta si la mentierea sanatatii pielii.

Astfel, administrarea de pudra MSM, raw, te ajuta sa ai o piele catifelata. Acest lucru se intampla nu numai datorita ingredientelor, ci si pentru cu ajuta la eliminarea de toxine.

Aceasta pudra ajuta si la mentinerea sanatatii inimii, caci ofera protectie arterelor, prevenind ingrosarea acestora.
Se recomanda combinarea pulberii de MSM cu alimente bogate in vitamina C, pentru o mai buna asimilare a produsului de catre organism. Este important de stiut ca pudra MSM nu se trebuie sa fie gatita, pentru ca isi pierde absolut toate proprietatile.

Produsul este ideal si pentru persoanele care au intoleranta la gluten, caci nu contine aceasta substanta.

sursa foto rolplant.ro