19 aprilie 2022

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

4 sfaturi pentru alegerea unei oglinzi pentru dormitor

A avea o în dormitor este o modalitate excelentă de a crea aluzia de mai mult spațiu în cameră, de a adăuga o notă frumoasă de decor și de a face mult mai ușor să vă pregătiți  dimineața! Este atât practică și fermecătoare, cât și o modalitate simplă de a vă înfrumuseța spațiul.

Dar, cheia pentru a face ca această adăugare să funcționeze este să găsiți oglinda perfectă pentru dormitor. Trebuie să găsiți o oglindă care să se potrivească nevoilor dvs., să se potrivească spațiului și, de asemenea, să se potrivească bine cu tot ceea ce este în cameră.

Din fericire, există o modalitate sigură de a găsi oglinda ideală: tot ce trebuie să faceți este să urmați sfaturile de mai jos!

1. Alegeți un stil

Înainte de a începe să comparați toate tipurile de oglinzi de diferite dimensiuni și rame unice, începeți prin a arunca o privire în dormitorul dvs.

Stilul camerei dvs. ajută la stabilirea direcției pentru căutarea oglinzii din dormitor. Vă ajută să vă reduceți opțiunile înainte de a pune piciorul într-un magazin de decorațiuni sau de a începe să căutați online, deoarece pune cumpărăturile de oglinzi în perspectiva uneia sau a două teme.

Dormitorul are o atmosferă elegantă și modernă sau este mai degrabă o atmosferă boho relaxată? Ați plasat cu grijă multe piese excentrice pentru a fi în armonie unele cu altele, sau aveți un stil clar de urmat în acest spațiu? Luați în considerare acest lucru înainte de a face orice altceva atunci când cumpărați o oglindă.

2. Luați în considerare dimensiunea

Următorul lucru la care trebuie să vă gândiți atunci când cumpărați oglinzi pentru dormitor este dimensiunea de care aveți nevoie. Este un lucru să cumpărați o oglindă pe toată lungimea care face o declarație mare, și altul este să plasați o oglindă mai mică, mai simplă, pe unul dintre pereții dormitorului dvs.

Cel mai bun mod de a decide asupra dimensiunii potrivite este să vă gândiți la formă și la funcție. Forma ar trebui să se potrivească bine cu restul camerei. Ar trebui să fie un adaos natural, nu o piesă care nu se potrivește în spațiu. Funcția ar trebui să fie clară. Sunteți interesat doar de estetica oglinzii sau vă așteptați să verificați zilnic în această oglindă o ținută din cap până în picioare? Descoperiti gama completa de oglinzi pe emag.ro!

3. Jucați-vă cu formele

Odată ce aveți o idee despre stilul și dimensiunea oglinzii de care aveți nevoie, începeți să deveniți creativi. Imaginați-vă cum ar fi să aveți o oglindă ovală față de una dreptunghiulară, precum și o oglindă circulară sau una cu detalii unice care să se alinieze pe margini.

Forma pe care o alegeți se poate potrivi perfect cu celelalte linii ascuțite sau margini curbe pe care le aveți deja în cameră sau poate fi un contrast plăcut cu aceste linii, dar în același timp se potrivește cu stilul dvs.

4. Alegeți un loc pe perete

Apropo de complimente și contraste cu celelalte piese decorative din dormitor, v-ați gândit unde să plasați noua oglindă? Dacă nu, luați-vă un moment pentru a vă uita prin cameră – și din câteva unghiuri diferite – înainte de a vă decide asupra oglinzii.

Imaginați-vă cum ar arăta oglinda dvs. pe peretele de lângă dulapul dvs. sau poate pe peretele opus acestuia. Vedeți dacă o puteți imagina pe peretele opus ușii dormitorului sau poate încercați să vă imaginați o oglindă de dormitor în picioare într-unul dintre colțurile camerei.