26 noiembrie 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Patru lucruri pe care să nu le faci când cumperi un pat dormitor

Când patul tău începe să prezinte semne de uzură și este timpul să cumperi unul nou, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre cum să cumperi un pat dormitor potrivit.

Preferințele fiecăruia sunt diferite și există o multitudine de opțiuni de pat dormitor disponibile pe piață.

Iată totuși patru lucruri pe care cu siguranță nu ar trebui să le faci atunci când cumperi un pat dormitor nou.

1. Nu cumpăra primul pat dormitor pe care îl vezi

Au trecut vremurile în care nu puteai găsi decât un singur tip de pat sau de saltea. În ziua de azi găsești stiluri extrem de diverse de cadre de pat, atât moderne, cât și tradiționale, cât și o varietate imensă de saltele, precum cele cu spumă de memorie, paturi aeriene, paturi pe apă sau altele.

Un pat dormitor potrivit pentru tine va depinde de mai mulți factori diferiți, așa că, înainte de a cumpăra unul, ar fi bine să faci un pic de cercetare și să testezi câteva dintre aceste alegeri pentru a te asigura că îl alegi pe cel potrivit pentru nevoile tale.

2. Nu cumpăra un pat dormitor pe care l-ai testat timp de 30 de secunde

Dacă dormi în fiecare noapte orele recomandate de doctori, vei petrece aproximativ o treime din fiecare zi în pat și poate chiar mai mult, astfel că trebuie să te asiguri că patul în care dormi este confortabil pe termen lung. Deși nu este foarte realist să poți testa sau dormi 7-8 ore pe fiecare pat care îți place din showroom, ar trebui să te așezi pe fiecare și să-l testezi timp de aproximativ 15-20 de minute. Simte-te liber să îți aduci perna (sau să iei una din magazin) și să te așezi în aceeași poziție în care vei dormi în fiecare noapte, astfel încât să ai o idee exactă despre cum se simte.

Pat dormitor

3: Nu cumpăra cel mai ieftin pat dormitor pe care îl găsești

Paturile vin într-o gamă largă de prețuri, de la câteva sute de lei până la câteva mii de lei. Deși nu este neapărat rău să cumperi cel mai ieftin pat, ar trebui să faci acest lucru numai atunci când cel mai puțin costisitor pat este cel pe care îl consideri cel mai confortabil. Este o idee bună să ai în vedere un buget înainte de a face cumpărături, apoi să cumperi cel mai bun pat care se încadrează în această sumă. Dacă economisești câțiva bani pe un pat, te-ar putea costa mai târziu mult mai mult!

4: Nu cumpăra un pat dormitor fara sa il testezi

Există o mulțime de site-uri web unde poți obține informații despre paturi și saltele, iar cercetarea în avans este o idee minunată. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a determina exact ce pat dormitor este cel mai potrivit pentru tine este să îl testezi și nu poți face acest lucru online. Simte-te liber să cauți paturi pe câteva site-uri web pentru idei, apoi mergi la un showroom pentru a-l testa și cumpăra pe cel potrivit.