10 august 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

4 avantaje ale tractorașelor de tuns iarba

Tractorașele de tuns iarba pot fi o unealtă excelentă pentru arsenalul dvs. de îngrijire a grădinii și vă poate face viața mult mai ușoară. Cu toate acestea, acestea sunt mai scumpe decât omologii lor clasici cu împingere sau autopropulsare, deci ar trebui să știți ce obțineți, înainte de a face o achiziție.

Iată 4 avantaje ale unui tractoraș de tuns iarba de care vă puteți bucura astăzi.

1.   Vă economisește timp

Unul dintre avantajele cheie ale tractorașelor de tuns iarba față de mașinile de tuns iarba cu împingere este viteza cu care puteți tunde gazonul. Nu contează dacă suportul din spatele mașinii de tuns iarba cu împingere este un model autopropulsat sau un model push, pur și simplu nu veți putea face treaba la fel de repede. În grădinile și curțile mari, acest lucru vă poate economisi un număr de ore considerabil, în fiecare săptămână. Asta înseamnă că vă va rămâne mai mult timp pentru celelalte treburi din grădină sau, de ce nu, pentru a vă relaxa.

2.    Mai puțină muncă grea

Mersul pe tractoraș este un mod excelent de a face tăierea ierbii mai ușoară și, de asemenea, a face sarcina mult mai puțin monotonă. Multe grădini și curți nu sunt complet plane, așa că, chiar și cu o versiune cu autopropulsare, va trebui să stați în spatele mașinii de tuns iarba, ceea ce înseamnă că vă veți chinui mult mai mult decât dacă ați sta pe un tractoraș de tuns iarba și ați conduce vehiculul prin grădină. Acest avantaj este predominant în special în zilele caniculare, pline de soare.

3.    Puteți tunde iarba, chiar dacă nu vă simțiți bine

În cazul în care sănătatea dvs. nu este în stare excelentă, plimbarea pe un tractoraș de tuns iarba vă poate permite să vă întrețineți în continuare propria grădină și să evitați să plătiți pentru servicii costisitoare de amenajare de exterior care să facă treaba în locul dvs. Dacă aveți o recuperare de lungă durată, munca pe care trebuie să o faceți atunci când utilizați o mașină de tuns iarba cu împingere vă poate agrava starea și vă poate provoca dureri. Efortul fizic redus care vine cu a folosi un tractoraș de tuns iarba înseamnă că puteți continua să aveți grijă de grădina dvs., evitând în același timp orice durere inutilă.

4.    Îl puteți porni cu cheia

Mașinile de tuns iarba care pot fi pornite cu cheia sunt rare, dar nu și în rândul tractorașelor de tuns iarba. Un mecanism de pornire cu cheie înlocuiește tradiționalul cablu de tracțiune necesar pentru pornirea motorului. Acest lucru vă scutește de efortul fizic necesar pentru a porni mașina de tuns iarba. Acest lucru este util mai ales pentru persoanele care au probleme cu spatele sau nu au o parte superioară a corpului deosebit de puternică.

Tractorașele de tuns iarba vă economisesc timp, simplifica tunderea gazonului, vă permite să vă tăiați în continuare propria iarbă atunci când sănătatea dvs. nu este cea mai bună sau ați avut un accident și vin echipate cu pornire cu cheie, pentru a vă scuti de efortul de a porni motorul.