9 ianuarie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Ati auzit de politistul pedofil? Aflati marturiile socante ale colegilor acestuia

Polițistul suspectat că a agresat cei doi copii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Poliţistul este suspectat și în alte 15 cazuri de agresiuni sexuale cu minori.

Eugen Stan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei Judecătoriei Sectorului 6.

Anchetatorii au deja declaraţia lui scrisă în care recunoaşte că a mângâiat şi sărutat copiii, acţiuni pe care agentul le consideră normale. La dosar există şi înregistrările video ale camerelor de supraveghere care îl arată pe agresor în timp ce pipăie copiii. Au fost ridicate şi probe ADN care confirmă acuzaţia, iar în locuinţa lui Stan a fost găsită canadiana pe care o purta în acele momente. Oamenii strânşi pe stradă, unde poliţiştii făceau percheziţia în locuinţa suspectului l-au huiduit.

Anchetatorii spun că Eugen Stan locuia în Măgurele, judeţul Ilfov, iar de aici parcurgea până la serviciu, la Brigada Rutieră de Poliţie, jumătate din Bucureşti. Mereu trecea pe străzile din sectoarele 5 şi 6 şi tot aici au fost înregistrate şi cazurile de agresiuni asupra copiiilor. Victimele erau alese aleator, dacă nu erau însoţite de un adult şi intrau în scara unui bloc singure.

Dan Antonescu, specialist criminalist: “Este un personaj duplicitar. Una era imaginea pe care o arata el colegilor, familiei, prietenilor şi alta era cea pe care o arata victimelor sale, a profitat de faptul că avea statutul de lucrător în poliţie, a ştiut să îşi mascheze pornirile sale împotriva copiilor fără vină.

De înţeles în condiţiile în care inclusiv colegii de serviciu spun că nu ştiau multe lucruri despre el. Era o fire mai retrasă povestesc agenţii, iar de fiecare dată îşi saluta colegii spunând: ce faci băiatul meu. Unii însă îşi aduc aminte şi de un scandal la locul de muncă, în care a fost implicat Eugen Stan.

În 2016 o agentă de la Brigada Rutieră a fost şi ea implicată într-un incident cu Eugen Stan. Femeia a povestit colegilor că bărbatul ar fi încercat să o pipăie de câteva ori în momentul în care erau în misiune. ea ar fi spus superilorilor de incident şi despre comportamentul inadecvat al colegului ei însă aceştia nu ar fi luat nici-o măsură, spun surse din Brigada Rutieră.

Ce spune celebrul Godină despre toate acestea:

”Nu prea am cuvinte. Recunosc că îmi e jenă şi că mi se pare incredibil. Acest individ tocmai a pus o pată imensă pe imaginea unei instituţii pentru care unii se dedică trup şi suflet. Cred că sunt mulţi poliţişti cărora acum le e ruşine. Nu îmi explic cum a ajuns asemenea individ bolnav să lucreze în poliţie. Nu îmi explic cum de colegii lui apropiaţi nu l-au recunoscut încă din primul moment în care au apărut imagini. Mie îmi rămâne doar să vă mulţumesc tututor pentru implicare. Am să înţeleg perfect toate comentariile urâte. Sunt la fel de indignat, iar dacă nu aş fi fost poliţist, aş fi simţit acelaşi dezgust faţă de poliţie. Îl simt de fapt şi aşa… Păcat…păcat de cei care chiar îşi fac această meserie cu drag şi care pun suflet. Apare un astfel de specimen şi distruge tot într-o clipă. Îi mulţumesc şi celui care mi-a trimis informaţia”

ARTICOL PRELUAT DE PE  STIRILEPROTV


Poate sunteti interesati si de: Acuvue, lentile de contact adevarate