21 februarie 2022

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Tot ce trebuie să știi despre Michael Kors

Un nume cunoscut în modă, Michael Kors este o putere în industrie, creând cele mai bune piese de lux prêt-à-porter pentru linia sa Michael Kors. De la gențile sale până la pantofi stilați și încălțăminte sport, gama are tot ce ai putea avea nevoie pentru a adăuga o notă de lux în viața ta.

De la campaniile sale creative de modă până la prieteniile sale cu aproape fiecare supermodel binecunoscut, există puțini designeri americani la fel de emblematici precum Michael Kors. Născut în Long Island, New York, Kors a arătat o afinitate pentru modă încă de la o vârstă fragedă. De-a lungul carierei sale prolifice, designerul a fost cel mai tânăr laureat al unui premiu CFDA (Consiliul Creatorilor de Modă din America) Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award, a jucat într-un reality show timp de 16 ani și a oferit sezon după sezon haine pentru femeia modernă.

Designerul este, evident, venerat pentru brandul său de renume mondial, dar personalitatea caldă a lui Kors și etica hotărâtă a muncii îl fac o figură iubită în lumea modei. În onoarea sa, află mai jos totul despre cariera uimitoare și viața personală a lui Kors.

Cine este Michael Kors?

Michael Kors este un designer de modă american care a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie. Fiind introdus în modă de când era bebeluș care urmărea cariera de model a mamei sale și chiar i-a redesenat rochia de mireasă la vârsta de 5 ani, este clar că Michael a avut moda în sânge. În timp ce lucra pentru case de modă emblematice precum Celine, Michael Kors și-a lansat linia proprie în 1990. Din acel moment, a îmbrăcat unele dintre cele mai mari nume din modă, film, muzică și chiar politică.

De unde este Michael Kors?

Michael Kors este un newyorkez get-beget, născut în Long Island, New York în 1959. El continuă să trăiască și să lucreze în New York City împreună cu soțul său Lance Le Pere, infuzând colecțiile sale cu spiritul și energia orașului.

Gențile Michael Kors sunt din piele?

Da! Cu excepția cazului în care sunt realizate folosind un material alternativ, cum ar fi pânza acoperită folosită pentru imprimarea monogramei, gențile Michael Kors folosesc piele naturală. Cu un finisaj de lux și realizate cu cea mai bună măiestrie, gențile lor sunt construite pentru a rezista și a-și păstra calitatea. Este folosită piele naturală de înaltă calitate, fiind testată și verificată pentru a corespunde standardelor lor înalte.

Este Michael Kors un brand de lux?

De la accesorii la îmbrăcăminte și la parfumuri, produsele lor sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, folosind cea mai bună măiestrie. După ce a studiat moda de la o vârstă atât de fragedă și a lucrat în case de modă de lux, poți fi sigur că Kors își cunoaște munca și gama lui reflectă asta, construită pe ani de cunoștințe și decenii de tradiție, făcând piese atemporale. Toate acestea înseamnă că un produs Michael Kors este cu siguranță unul de lux, construit să reziste și să te facă să te simți incredibil. Vedeti lista completa de produse brand Michael Kors pe emag.ro

Cine poartă Michael Kors?

De-a lungul timpului, brandul a îmbrăcat vedete de top. Vedete precum Taylor Swift, Blake Lively, Bella Hadid și Natalie Portman sunt văzute în mod regulat purtând brandul. Chiar și Michele Obama s-a îmbrăcat în Michael Kors pentru primul ei portret inaugural, încorporând brandul în istorie.