14 iulie 2020

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Televizorul tau merita un suport pe masura

Cumpărarea unui suport TV de dimensiuni potrivite te va asigura că televizorul tău va rămâne la locul lui și va fi confortabil de urmărit.

În rândurile care urmează îți vom explica ce dimensiuni trebuie să aibă un suport TV și cum poți găsi unul potrivit pentru casa ta.

Pasul 1: Măsoară televizorul

Măsoară distanța de la colțul din stânga sus al televizorului până la colțul din dreapta jos. Un suport TV se vinde în functie de dimensiunea maxima a televizorului pe care îl va susține, ceea ce este descris prin acea diagonală, mai degrabă decât prin înălțime și lățime. Dacă televizorul tău nu are un ecran plat sau nu este plasmă, măsoară și adâncimea televizorului, pentru a te asigura că se va potrivi confortabil pe suport.

Pasul 2: Găsește un loc pentru suportul TV

Unde vei amplasa televizorul și, implicit, suportul TV depinde de aspectul camerei, de locația conexiunilor prin cablu și alți factori. Totuși, iată câteva reguli de urmat.

Nu așeza televizorul sau centrul de divertisment în fața unei ferestre. Lumina de fundal de la fereastră va îngreuna vizualizarea ecranului și vei bloca lumina naturală de la a intra în cameră. Pentru o vizualizare ideală, încearcă să centrezi mijlocul televizorului cu mijlocul celei mai mari zone de relaxare din cameră.

După ce ai stabilit un loc pentru a instala un suport TV, măsoară ce spațiu disponibil ai pe pardoseală (lățimea și adâncimea) pentru acel suport TV. Pentru cea mai plăcută experiență de vizionare, ar trebui să lași o mulțime de spațiu între canapea și televizor. Asigură-te că alegi un suport TV care nu va ocupa mult spațiu din cameră, pentru că televizorul va fi greu de urmărit.

Pasul 3: Măsoară înălțimea stând pe canapea

Pentru a stabili cât de înalt ar trebui să fie suportul TV, așază-te pe canapea și măsoară-te de la podea până la ochi. Pentru o vizionare confortabilă, jumătatea inferioară a ecranului televizorului trebuie să fie la același nivel cu linia ta vizuală atunci când stai așezat.

Tipuri de suport TV

Dacă nu ești sigur ce tip de suport TV dorești, consultă diferitele opțiuni de mai jos. In general sunt standard, in sensul ca pentru un tv Sony sau un televizor Samsung, este posibil sa se potriveasca acelasi suport!

Stand TV. Acestea sunt unități lungi și simple de dulapuri pe care să așezi televizorul și pot avea spațiu de stocare suplimentar. Standurile TV sunt discrete și sunt disponibile în multe materiale și modele diferite, astfel încât se pot încadra bine în încăperi de toate stilurile și dimensiunile.

Stand media. Ideale pentru dormitoare, standurile media sunt comode cu sertare menite să țină televizoarele. Fantele deschise      pentru console de jocuri sau cutii de cabluri din partea de sus disting standurile media de comodele obișnuite.

Suport TV de colț. Suporturile TV triunghiulare de colț sunt concepute pentru a se încadra frumos într-un colț și sunt excelente dacă spațiul de care dispui este redus! Depinde mult si de diagonala televizorului tau.

Centre de divertisment. Acestea sunt piese mari de mobilier care înconjoară și țin de obicei televizorul. De asemenea, conțin mai mult spațiu de stocare decât un simplu suport TV. Centrele de divertisment pot avea o înălțime de 72 inci și sunt disponibile într-o varietate de stiluri pentru a se potrivi cu orice decor. Datorită dimensiunii lor, centrele de divertisment nu sunt ideale pentru camerele mici. Astfel poti experimenta filmele adevarate gen Spiderman, Avengers sau marile productii Disney.