11 februarie 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Ghidul începătorului pentru a cumpăra o mașină de tocat carne

O mașină de tocat carne nu este echipamentul pe care să-l găsești în orice bucătărie, în ciuda faptului că este incredibil de utilă pentru o mare varietate de sarcini obișnuite de preparare a alimentelor.

Acest lucru înseamnă că majoritatea oamenilor nu au absolut nicio idee ce să caute la o mașină de tocat carne de calitate și de încredere sau cum să distingem chiar și o unitate de alta. Acest ghid este aici pentru te lămuri, astfel încât să poți achiziționa cu încredere un aparat uimitor.

Alege o sursă de alimentare

Primul lucru de făcut pentru a găsi cea mai bună mașină de tocat carne este alimentarea cu energie electrică, deoarece aceasta va influența o mulțime de alți factori. Mașinile de tocat carne de acasă obișnuiau să fie manuale (adică trebuia să îți folosești mâinile pentru a roti o manivelă), dar cele mai multe din ziua de astăzi sunt electrice, unde tot ce trebuie să faci este să apeși un buton sau să rotești un comutator pentru a le pune în funcțiune.

Într-adevăr, o mașină de tocat carne de la eMAG manuală este mai ieftină și mai mică, dar necesită să faci toată munca. În mod similar, o mașină de tocat carne electrică este mai mare și mai scumpă, dar face din tocarea cărnii un proces simplu și fără efort.

Concentrează-te pe durabilitate

La fel ca în cazul oricărui alt aparat de bucătărie, vei vrea întotdeauna să te asiguri că alegi un model care să reziste cât mai mult posibil și să poată rezista la o utilizare mai mare. În ceea ce privește mașinile de tocat carne manuale, vei vedea, de obicei, corpuri de plastic, deoarece acestea sunt mai puțin costisitoare, deși sunt totuși durabile și capabile. Modelele electrice pot include, de asemenea, corpuri din plastic, deși vor exista unele cu rame metalice care, de obicei, vor fi mai puternice. Pentru nivelul maxim de rezistență, caută o mașină de tocat carne cu un corp din aluminiu turnat, deoarece acesta este un metal de calitate comercială care este proiectat să reziste la o utilizare grea.

Oțel inoxidabil

Următorul aspect important al oricărei mașini de tocat carne este lama de tăiere, deoarece aceasta este componenta care este responsabilă pentru tăierea efectivă a cărnii și care îți va permite să toci carnea și legumele. Ar trebui să cauți întotdeauna o mașină de tocat carne care să aibă lame de tăiat din oțel inoxidabil, deoarece acestea vor fi foarte fiabile și puternice, precum și durabile. Oțelul inoxidabil este, de asemenea, rezistent la rugină, ceea ce este foarte important din punct de vedere al curățeniei și al igienei, deoarece rugina poate fi greu de curățat sau poate să îți contamineze alimentele.

Verifică dacă există accesorii

Toată lumea vrea să obțină caracteristici suplimentare la o achiziție, iar aparatele de bucătărie au adesea unele dintre cele mai fascinante și utile accesorii din jur. Când cauți o mașină de tocat carne, primele accesorii pe care le vei dori sunt lamele suplimentare de măcinat, deoarece acestea îți vor permite să reglezi mărimea cărnii pe care o toci. Unele modele vor avea doar două lame.

QR CODE FOR THIS ARTICLE: