22 octombrie 2020

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Cum sa faci o alegere inteligenta cu o noua pereche de lentile de contact SoftLens?

Recent, o noua stire face furori in spatiul media din Romania. Cercetatorii de la un hub de inovatie din Belgia au dezvoltat primele lentile de contact inteligente. Lentilele au capacitatea sa rezolve orice problema de vedere cu care se confrunta purtatorul, inclusiv miopia, hipermetropia sau astigmatismul.

Testele urmeaza sa se realizeze masiv pe o categorie variata de oameni in cel mai scurt timp.

Ce inseamna asta? Practic, atunci cand ai deschis ochii vezi totul. Informatii in timp real despre vreme, cat de aglomerat este orasul tau sau pulsul.

Acesta este, de fapt, visul cel mare al cercetatorilor, insa trebuie sa stii ca va mai dura macar cativa ani pana in momentul in care astfel de lentile de contact vor fi lansate pe piata. Google sau Sony lucreaza inca din anul 2014 la astfel de experimente care ar putea insemna o veritabila revolutie in domeniul medical.

Primul pas a fost facut de catre o companie din Belgia care a incercat sa dezvolte o pereche de lentile capabile sa rezolve orice problema de vedere, inclusiv temuta sensibilitate la lumina.

Pana la aparitia unor astfel de lentile de contact inteligente, avem la dispozitie, insa, o gama de lentile extrem de versatile si adaptabile nevoilor unei categorii largi de utilizatori. Este vorba de marcile de lentile de contact SoftLens, care au venit la pachet cu o serie de inovatii deloc de neglijat, cum ar fi:

  • Reprezinta o solutie integrata la problemele de vedere recurente;
  • Ofera un nivel de confort sporit pe toata durata purtarii, chiar si in cazurile unui nivel de luminozitate scazuta pentru ca tu sa te bucuri mereu de o vedere impecabila;
  • Au un design impresionant, iar materialul este prietenos cu utilizatorul, deoarece asigura un nivel optim de hidratare.

Lentilele de contact SoftLens – o alegere inteligenta?

Daca medicul tau iti recomanda in set de lentile similare cu performantele lentilelor de contact SoftLens, iar optiunea ta se indrepta catre aceasta categorie de accesorii oftalmologice, inseamna ca ai facut o alegere inteligente. Iata de ce?

Lentilele de contact SofLens ofera confortul vizual optim pe toată durata zilei. Ele sunt concepute pentru utilizarea doar pe timpul zilei. Datorita utilizarii in producerea lor a materialului unic lenticular, lentilele preiau perfect forma anatomica a ochiului.

Avantajul lor consta in materialul folosit, care minimalizeaza depunerea de depozite de proteina pe suprafata lentilei si, in plus, faciliteaza procesul de ingrijire zilnica, atat timp cat este necesar.

Lentilele de contact SofLens fac ca fiecare utilizator in parte sa fie capabil sa uite de problemele de vedere in cel mai scurt timp.

In plus, ele sunt extrem de confortabile, durabile si ofera o vedere impecabila. Se poate sublinia ca lentilele de contact SofLens garanteaza vederea la distanta. Au o optica sferica care ofera o acuitate vizuala la un inalt nivel, cristalina

Chiar si in conditii de lumină slaba, lentilele de contact SofLens vor oferi o calitate perfecta a vederii in mod direct, comparativ cu alte lentile. Ele genereaza confort zilnic maxim fiecarui utilizator.

Constructia moderna a lentilelor de contact SofLens conduce la cresterea gradului de hidratare a ochilor pentru mult timp, aspect care inlatura rapid efectele neplacute ale uscaciunii oculare chiar si dupa purtarea lentilelor 12 ore pe zi. Nu este de neglijat nici faptul lentilele de contact SofLens sunt foarte confortabile la utilizare si la mare cautare.

Fiecare lentila este inchisa intr-o cutiuta ermetica si sunt foarte usor de utilizat. Lentilele de contact SofLens sunt produse din material pe baza de hidrogel – Polymacon, cu un continut ridicat de apa.

Acesta sporeste confortul din timpul utilizarii lentilelor de contact. Polymacon face parte din grupa materialelor cu hidratare scazuta, non-ionic, ceea ce inseamna ca lentilele de contact SofLens devin mai rezistente la depunerea depozitelor pe suprafata a diferitelor murdarii, inclusiv depozite de proteina.

Lentilele de contact Bausch&Lomb, marca SofLens, sunt unele dintre cele mai subtiri lentile de contact din lume, asadar prezimta o putere mare de permaebilitate la oxigen. Au fost proiectate in asa fel incat sa permita aplicarea corecta a fiecarui utilizator.