15 mai 2019

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Cum sa amenajezi o bucatarie foarte mica

Atunci când ai o bucătărie minusculă, ești foarte limitat în ceea ce privește amenajarea și decorarea ei. Ce-ai spune dacă îți vom da câteva idei care te vor face să nu te simți claustrofob în propria casă.

Când spațiul din bucătăria ta nu este mai mare decât un simplu dulap, chiar și o singură persoană se poate simți ca prea mult într-o cameră. Următoarele trucuri te vor ajuta să profiți din plin chiar și de spațiul atât de mic.

Depozitează lucrurile cât mai sus

Dacă ai spațiu între dulapuri și tavan, ai spațiu de stocare din plin. Adaugă coșuri de răchită și acesta va fi locul perfect pentru a păstra instrumentele mai puțin folosite.


MOBILĂ BUCĂTĂRIE moderna, acum la eMag!


Elimină nenecesarul

Chiar ai nevoie de 25 de boluri suplimentare? Elimină lucrurile din bucătărie până la minim și vei fi surprins de cât spațiu ai de fapt.

Organizează strategic

Dacă adaugi rafturi pentru a avea mai mult spațiu de stocare, nu vrei ca acestea să pară aglomerate. Aranjează boluri și cănile după culoare, astfel încât totul să se simtă coeziv.

Luminează puternic

Dacă bucătăria ta va fi luminată ca o debara, cu siguranță nu va părea mai spațioasă instalează o piesă de iluminat puternică și impresionantă. Efectul de orbire – și nu la modul rău – va fi garantat.

Alb pe alb

Mai alb înseamnă strălucitor și mai spațios. Fă totul alb în bucătăria ta, apoi adaugă culorile preferate prin veselă.

Ascunde lucrurile mari

Ascunde ustensilele de dimensiuni mari în dulapuri și sertare. Acesta lucru va ajuta spațiul să arate mai raționalizat și mai elegant.

Fă-ți singur o cămară

Nu este ideal, dar rafturile sunt bune pentru mai mult decât farfurii. Dacă îți lipsește o cămară tradițională, fă una din rafturi, unde poți să ții toate gustările.

Adaugă un covor frumos

Atunci când nu există prea multe lucruri de făcut cu un spațiu îngust fără a-l face să se simtă și mai mic, adaugă un covor. Acesta va încălzi camera și va adăuga culoare și model fără a copleși bucătăria.

Mergi pe modern

Dacă vrei ca spațiul din bucătăria ta să pară mai mare, merge pe o bucătărie ultramodernă. Cu cât decorul este mai minimal, cu atât încăperea va părea mai mare.

Construiește o insulă

Construiește o insulă în bucătărie, care să funcționeze drept masă sau spațiu de gătit, dar unde să te asiguri că ai cât mai mult spațiu de stocare posibil. Suporturi pentru prosoape, dulapuri sau un suport de depozitare dedesubt sunt nelipsite.

Construiește un bar

Conectează bucătăria și sufrageria cu o zonă de luat masa sub formă de bar. Nu numai că va conecta ambele camere, dar blatul adaugă un loc pentru micul dejun, dacă nu ai spațiu pentru o masă în bucătărie.

Scară mobilă

Să adaugi spațiu de stocare suplimentar în sus este o idee grozavă, dar să ajungi la el, pe de altă parte, este o provocare. Instalează o scară mobilă pentru a accesa dulapurile de la înălțime.

Suport de oale

Vasele voluminoase pot ocupa spațiu valoros. Așadar, poți instala un suport de oale în mijlocul camerei, pentru eficiență și un aspect modern, industrial. Este atât funcțional, cât și elegant.

Fă totul mai verde

Plantele fac totul să se simtă mai fericit – chiar și bucătăriile mici.