22 iunie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Cine va castiga Campionatul Mondial la fotbal de anul acesta?

După un sezon fotbalistic lung, și presărat cu numeroase meciuri care i-a ținut cu “sufletul la gură” pe iubitorii fotbalului, atât pe plan intern, cât și pe plan european, a sosit și momentul de glorie al Campionatului Mondial.

Starurile fotbalului mondial au acum ocazia de a se duela pentru apărarea culorilor echipelor naționale și pentru supremația acestora la nivel mondial!

Editia din acest an organizata de catre Rusia, si la startul careia s-au aliniat nu mai putin de 32 de echipe distribiuite in 8 grupe se anunta a fi mai incendiara ca niciodata. Brazilia, Spania, Portugalia, Argentina sau Franta sunt echipe  motivate mai mult ca oricand de setea de performanta si dormice sa “smulga” titlul din mainile campioanei en-titre, Germania.

Faptul ca lupta pentru intaietate se anunta mai electrizanta ca oricand nu mai este demult o incertitudine, aspect confirmat chiar de analizezele preliminare ale expertilor, dar si de cotele oferite echipelor favorite de catre bookmarkerii din Romania.

Va cuceri Brazilia al 6-lea titlu de campioană mondială?

 

O analiza mai atenta realizata de catre expertii Sportingbet arata ca Brazilia, de cinci ori castigatoare a Cupei Mondiale, porneste, ca de fiecare data, cu prima sansa de a-si trece in cont un nou trofeu. Dupa eliminarea rusinoasa din semifinalele editiei de acum 4 ani, organizata in propria tara, Selecao se pare ca si-a regasit stralucirea de alta data. Revigorata de un antrenor cu personalitate, Tite, si beneficiind de aportul lui Neymar, devenit un adevarat lider pe teren. Brazilia a fost prima echipa calificata la Cupa Mondiala.

 Selectionata “Cariocas” a atins cel putin faza sferturilor de finala in 17 din cele 20 de editii ale Turneului Final. Atuurile sud-americanilor sunt: lotul echilibrat in toate compartimentele, individualitatile de top, care pot face oricand diferenta, si moralul ridicat, dupa seria de rezultate pozitive din preliminarii si jocurile de pregatire. Tragerea la sorti i-a rezervat Braziliei o grupa aparent facila, cu Serbia, Elvetia si Costa Rica.

Iubitorii fotbalului din Romania pot paria pe victoria selectionatei antrenate de Tite la o cota de 5.50, oferita de catre Sportingbet. 


Pentru articolul complet, intrati pe sportarad.ro!