Cine va castiga Campionatul Mondial la fotbal de anul acesta?

După un sezon fotbalistic lung, și presărat cu numeroase meciuri care i-a ținut cu “sufletul la gură” pe iubitorii fotbalului, atât pe plan intern, cât și pe plan european, a sosit și momentul de glorie al Campionatului Mondial.

Starurile fotbalului mondial au acum ocazia de a se duela pentru apărarea culorilor echipelor naționale și pentru supremația acestora la nivel mondial!

Editia din acest an organizata de catre Rusia, si la startul careia s-au aliniat nu mai putin de 32 de echipe distribiuite in 8 grupe se anunta a fi mai incendiara ca niciodata. Brazilia, Spania, Portugalia, Argentina sau Franta sunt echipe  motivate mai mult ca oricand de setea de performanta si dormice sa “smulga” titlul din mainile campioanei en-titre, Germania.

Faptul ca lupta pentru intaietate se anunta mai electrizanta ca oricand nu mai este demult o incertitudine, aspect confirmat chiar de analizezele preliminare ale expertilor, dar si de cotele oferite echipelor favorite de catre bookmarkerii din Romania.

Va cuceri Brazilia al 6-lea titlu de campioană mondială?

 

O analiza mai atenta realizata de catre expertii Sportingbet arata ca Brazilia, de cinci ori castigatoare a Cupei Mondiale, porneste, ca de fiecare data, cu prima sansa de a-si trece in cont un nou trofeu. Dupa eliminarea rusinoasa din semifinalele editiei de acum 4 ani, organizata in propria tara, Selecao se pare ca si-a regasit stralucirea de alta data. Revigorata de un antrenor cu personalitate, Tite, si beneficiind de aportul lui Neymar, devenit un adevarat lider pe teren. Brazilia a fost prima echipa calificata la Cupa Mondiala.

 Selectionata “Cariocas” a atins cel putin faza sferturilor de finala in 17 din cele 20 de editii ale Turneului Final. Atuurile sud-americanilor sunt: lotul echilibrat in toate compartimentele, individualitatile de top, care pot face oricand diferenta, si moralul ridicat, dupa seria de rezultate pozitive din preliminarii si jocurile de pregatire. Tragerea la sorti i-a rezervat Braziliei o grupa aparent facila, cu Serbia, Elvetia si Costa Rica.

Iubitorii fotbalului din Romania pot paria pe victoria selectionatei antrenate de Tite la o cota de 5.50, oferita de catre Sportingbet. 


Pentru articolul complet, intrati pe sportarad.ro!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *