21 iunie 2018

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Ce produse de machiaj nu trebuie să îți lipsească din portfard?

cosmetice machiaj

cosmetice machiaj

Toate femeile știu cât de frustrant este să îți strici machiajul la două, trei ore după ce ai plecat de acasă. După toată munca investită în micul ritual de machiaj, este dezamăgitor să observi că rezultatele nu sunt atât de rezistente precum ne-am dori. Din fericire, eu am învățat un mic truc pe care îl consider a fi extrem de util în astfel de momente: să am mereu la îndemână un portfard cu produsele esențiale care mă ajută să corectez micile imperfecțiuni care intervin de-a lungul zilei.

Consider că din geanta unei femei nu trebuie să lipsească niciodată acest portfard deoarece el se dovedește rapid a fi un mic ajutor de nădejde. Ce produse de machiaj nu trebuie să lipsească din portfard? Pentru că nu avem mereu la dispoziție timpul necesar pentru a face de la capăt un machiaj, avem nevoie doar de un set specific de produse care ne vor ajuta să arătăm fresh! Topul meu de produse de machiaj indispensabile sunt: o pudră de față, pentru a acoperi micile imperfecțiuni ale tenului; un ruj pe care să îl reaplicăm o dată la 3,4 ore; un corector; un rimel. Personal, mă descurc foarte bine pe întreg parcursul zilei doar cu aceste produse de machiaj!

Un alt mic truc pe care l-am învățat în timpul numeroaselor zile în care mă confruntam cu problema de a mi se șterge machiajul și de a trebui să-l retusez este să am mereu în geantă și un pachet de șervețele demachiante. În cazul în care tușul sau rimelul îmi curge, folosirea inițială a unor șervețele demachiante care să mă ajute să șterg urmele inestetice se dovedește a fi un proces extrem de util pentru reaplicarea ulterioară a machiajului! Cu aceste două mici trucuri, orice femeie ar trebui să se bucure mereu de un machiaj impecabil!