4 septembrie 2020

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

Care sunt avantajele de a pilota un vehicul pe doua roti comparativ cu mersul cu autovehiculul personal?

Ultimele zile de vara din acest an reprezinta o ocazie perfecta pentru a-ti face planuri concrete pentru o aventura de weekend de neuitat. Adrenalina si senzatiile traite la maxim te vor ajuta sa iti incarci din plin bateriile pentru a te reintoarce la munca cu forte proaspete.

Planificarea unei vacante presupune parcurgerea mai multor pasi, de la efectuarea unei rezervari la o unitate turistica de cazare (hotel, pensiune, vila) sau apartament complet utilat si echipat, stabilirea traseului de urmat si definitivarea listei cu obiectivele turistice pe care ai intentiona sa le vizitezi neaparat.

Daca detii un autovehicul BMW X6 sau o motocicleta marca Kymco, mai ai o problema interioara de lamurit, si anume alegerea vehiculului cu care urmeaza sa te deplasezi. Ei bine, inainte de a lua aceasta decizie extrem de importanta pentru tine, intai de toate fa o trecere in revista si vezi daca toate principalele piese Kymco ale motocicletei sunt in perfecta stare de functionare.

Doar asa te poti gandi ca esti deja pregatit pentru drum! Urmatorul pas este sa te decizi cu ce mergi, masina sau motocicleta Kymco! Alegerea pare una dificila,deoarece ambele variante iti ofera numeroase motive de a trai la maxim cele mai tari senzatii.

Insa, iti vom insira, mai jos, o lista cu argumente solide si pertinente pentru a lasa masina in parcare si pentru a opta pentru motocicleta si piese Kymco:

Mai aproape de mijlocul naturii

Vrei sa inspiri direct aerul tare al muntilor? Sau sa admiri culmile Postavarului direct din apropierea Cabanei Secuilor? Sansele sa ai parte de aceste oportunitati unice cresc considerabil daca optezi sa pilotezi o motocicleta puternica si sa achizitionezi din timp piese Kymco scuter-mania de calitate. Astfel, vei putea exploata indeaproape mediul natural in splendoarea sa si vei putea admira advarate monumente ale naturii!

Intalniri de neuitat cu prietenii

Alegand sa parcuri traseul pana la Predeal in saua motocicletei tai, vei avea ocazia sa te intalnesti cu prietenii de mult uitati pe sosea, in drum catre destinatia finala. Valenii de Munte, Cheia sunt destinatii arhicunoscute, dar si locuri faimoase de intalniri ale riderilor. Aici poti lua pranzul alaturi de pritenii tai, sau poti savura o excelenta bautura racoritoare la adapostul razelor puternice ale soarelui. Lucruri de care nu ai avea parte atunci cand mergi cu masina personala!

Consum mai putin de carburant

Daca ai in plan sa faci economii substantiale la combustibil, te indemnam calduros sa alegi motocicleta. Consuma mai putin decat un BMW X6, asa ca vei putea aloca mai multi bani din bugetul personal micilor placeri „nevinovate”. Nu este mai bine asa?

Un antrenament aproape complet!

Atunci cand alegi sa mergi cu motocicleta, efortul fizic este substantial mai mare comparativ cu mersul cu masina proprie.

Atunci cand mergi cu motocicleta, oamenii au impresia ca te bucuri sa pilotezi mult mai tare pe autostrada. Evident, acest lucru se intampla pentru acesti oameni nu au avut parte de asemenea momente in acel moment. Ce-i drept, pilotajul unei motociclete poate deveni, treptat, un lucru extem de antrenant. Presiunea vantului impinge corpul sa munceasca din greu la viteze mari pe autostrada sau pe pantele cele mai abrupte ale muntilor, in special pe un model dotat cu un scut mai mic. In principiu, riderul se tine cu putere destul de mult in timp ce actioneaza acceleratia si manevreaza motocicleta.

De aceea, ai tendinta de a te mentine ultraconcentrat si, cu cat mergi mai repede, cu atat mai multa atentie necesita actiunile tale, cee ce este, totodata, un factor declansator al unei cantitati apreciabile de adrenalina.

Mijloc de deplasare mai rapid

Motocicleta este un mijloc de deplasare mult mai rapid ca masina. Insa un motor mare nu incape mereu printre masini si ajungi sa stai in coloana ca si cum ai avea o limuzina. Un alt avantaj este ca nu consuma asa de mult. Si cel mai mare avantaj este ca poate fi parcat oriunde, acolo unde o masina nu incape. Dezavantajul este ca daca ploua sau ninge, nu e foarte placut sa ingheti. La fel se intampla si cu scuterele Piaggio sau Kymco.

In plus, nu poti cara bagaje, nu prea te poti deplasa imbracat la 4 ace si nu poti merge cu mai mult de un pasager. Si pentru ca scuterul are toate avantajele motocicletei, ba chiar un consum mai mic, e clar ca dintre cele doua scuterul in oras este net superior. Doar sa fiti atenti sa comandati piese moto-scuter doar de la dealerii autorizati.