23 aprilie 2021

Stiri de ultima ora.

Din toate colturile Romaniei.

4 sfaturi pentru a alege o rochie de petrecere

De câte ori te-ai trezit neștiind de unde să începi atunci când alegi rochia perfectă pentru un eveniment?

Fie că este vorba despre o nuntă, un bal de absolvire sau o întâlnire de afaceri, aceste 4 sfaturi infailibile vă vor ajuta să uimiți toți invitații:

1. Alegeți ținuta ideală pentru fiecare tip de eveniment: pentru început, este important să țineți cont de momentul zilei la care are loc evenimentul, pentru a nu păcătui în exces sau în mod implicit. Pe de altă parte, nu este același lucru să mergi la o nuntă de după-amiază, la o cină de serviciu sau la propria absolvire. Pentru o nuntă, culoarea albă trebuie să fie complet scoasă din calcul (dacă nu este cerută în mod expres de mireasă). Când vine vorba de evenimente care țin de job, rochiile clasice negre și sobre sunt o modalitate simplă de a atinge ținta fără efort, în timp ce atunci când vine vorba de un eveniment în care ești protagonistă, îți poți dezlănțui propriul stil.

Rochii colectie noua: Nissa, acum si comenzi online prin emag.ro

2. Luați în considerare caracteristicile locului: înainte de a începe căutarea rochiei, este necesar să cântăriți caracteristicile locului în care va avea loc evenimentul. Acest lucru va servi pentru a exclude opțiunile. De exemplu, dacă este o nuntă pe plajă, ai putea opta pentru o rochie în stil boem, cu țesături ușoare. Dacă, pe de altă parte, locul ales este un câmp, trenele ies cu totul din discuție și dacă evenimentul se ține pe un timp ploios, cel mai bine este să alegeți o ținută care să nu atingă solul.

3. Tipurile de țesături: acest punct merge mână în mână cu primele 2, întrucât, în funcție de loc, va trebui să optați pentru țesături mai ușoare sau mai calde pentru a fi mai confortabile. În plus, atunci când alegi textura și caracteristicile țesăturii rochiei tale, amintește-ți că trebuie să le combini cu restul accesoriilor: o rochie încărcată cu aplicații și broderii trebuie să meargă mână în mână cu accesorii mai discrete și minimaliste. În timp ce modelele mai sobre sau monocrome necesită detalii care să dea viață aspectului. Ideea este să vă mențineți echilibrul.

Rochii – oferte chiar si online

4. Acordați atenție culorii și siluetei: cunoașterea stilului corpului vă va permite să evidențiați cele mai bune atribute. În același mod, luând în considerare atât culoarea pielii tale, cât și cea a părului tău, te poate ajuta să alegi acele nuanțe de rochii care ți se potrivesc cel mai bine. Pentru brunete, stiliștii recomanda adesea culori intense, precum roșu, verde și albastru închis, maro și violet. Pe de altă parte, pentru blondele cu ten palid, cele mai potrivite tonuri sunt roșu cireș, albastru deschis, violet și roz. În cele din urmă, cele cu ten alb și părul roșiatic pot opta pentru diferite nuanțe de culori verzi și pastelate.

Rochii – oferte speciale

De asemenea, este important să ne amintim că, indiferent cât de mult vezi o fotografie în care cineva arată splendid într-un tip de rochie, același model ar putea să nu se potrivească nevoilor tale. Prin urmare, este esențial să te înarmezi cu răbdare și să încerci până găsești modelul care te face să te simți confortabil și fabulos.

Cititi si despre rochiile de mireasa – ce simbolizeaza ele.